Rake training

Op vrijdagochtend maakte jarenlang ik geen afspraken. Alleen als het niet anders kan. Het was  tien jaar mijn vaste sportmoment. Samen met mijn maatje Ger, train ik dan bij personal trainer Michael Go. Inmiddels gaat het niet alleen meer om trainen. We zijn alledrie ondernemers en bespreken wekelijks hoe het gaat. We geven elkaar advies, vooral ongevraagd, en plagen elkaar een beetje. We zijn trots op elkaars successen, omdat we ook het zweet gezien hebben dat het suces gevraagd heeft. En we trainen. Keihard. Echt waar. 

Rake training

Voor Michael gaat sporten om gezondheid. Sporten is voor hem de beste manier om gezondheid te bevorderen en hij deelt zijn aanpak en kennis met zijn team en community: ‘Ontwikkelen begint met delen, delen van kennis en ervaring. Ik wil inspireren op het gebied van sport, gezondheid en succes.’

Een van de manieren waarop hij dat doet is via zijn podcast. In zijn serie nodigt hij mensen uit die bij hem sporten en vraagt ze het hemd van het lijf.  In ons gesprek ging het onder andere over de impact van kwaliteit van aanwezigheid op topsportniveau en waarom het zo belangrijk voor Michael is dat de gym opgeruimd is.

meer
Rake Vragen

gratis
inspiratie

Volg alle blogs, video’s en podcasts van Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen en systemisch werken gebruikt om een goed leven te leiden.

Je ontvangt iedere twee weken een mail met nieuwe inspiratie. Het is natuurlijk gratis en je kunt je elk moment afmelden.

Scroll naar boven