cript>Rake training met Michael Go en Siets Bakker
Rake training

Op vrijdagochtend maak ik geen afspraken. Alleen als het niet anders kan. Het is al jarenlang mijn vaste sportmoment. Samen met mijn maatje Ger, train ik dan bij personal trainer Michael Go. Inmiddels gaat het niet alleen meer om trainen. We zijn alledrie ondernemers en bespreken wekelijks hoe het gaat. We geven elkaar advies, vooral ongevraagd, en plagen elkaar een beetje. We zijn trots op elkaars successen, omdat we ook het zweet gezien hebben dat het suces gevraagd heeft. En we trainen. Keihard. Echt waar.

Rake training

Voor Michael gaat sporten om gezondheid. Sporten is voor hem de beste manier om gezondheid te bevorderen en hij deelt zijn aanpak en kennis met zijn team en community: 'Ontwikkelen begint met delen, delen van kennis en ervaring. Ik wil inspireren op het gebied van sport, gezondheid en succes.'

Een van de manieren waarop hij dat doet is via zijn podcast. In zijn serie nodigt hij mensen uit die bij hem sporten en vraagt ze het hemd van het lijf.  In ons gesprek ging het onder andere over de impact van kwaliteit van aanwezigheid op topsportniveau en waarom het zo belangrijk voor Michael is dat de gym opgeruimd is.

Kijken


Luisteren

Over de schrijver

mis geen enkele blog

Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker