Podcasts met Siets Bakker

Wat jouw wereld ook is: de manier van denken achter
Rake Vragen brengt je verder. In verschillende podcastseries

vertelt Siets hierover.

Podcasts met Siets Bakker

Wat jouw wereld ook is: de manier van denken achter Rake Vragen brengt je verder. In verschillende podcastseries vertelt Siets hierover.

Rake Vragen in...

De Transformatiepodcast

Met Sjanett de Geus in de Transformatiepodcast over hoe Rake Vragen je helpen jezelf te ontwikkelen.


De BizzModell podcast

in de podcastserie BizzModell van Dharminder Biharie over hoe bedrijven waardevolle informatie krijgen door Rake Vragen te gebruiken.


Go Talk!

In de podcastserie Go Talk! van haar personal trainer Michael Go sprak Siets over Rake Vragen in de gym.De Systemische teamcoach podcast

Met Anne Jan de Witte sprak Siets in zijn podcastserie ‘Systemische teamcoach‘ over hoe Rake Vragen helpen ingewikkelde teamdynamieken te herkennen en op te lossen.Over Transformaties gesproken

Twee organisatieadviseurs met systemische kennis (Mark Reijnders en Siets Bakker) blikken in de podcast ‘Over Tranformaties Gesproken’ terug op een bewogen jaar. En samen kijken ze ook voorbij aan 2020. Wat komt er op? Wat heeft 2021 voor ons in petto?

Meer luisteren?

Vond je de podcast leuk? Steun de makers en abonneer je op hun kanaal. Check ook de andere podcasts of kies éen van de luisterboeken, ingesproken door Siets Bakker.

null

null

arrow_drop_up arrow_drop_down