cript>De inspirerende podcasts over Rake Vragen van Siets Bakker

Podcasts met Siets Bakker

Wat jouw wereld ook is: de manier van denken achter
Rake Vragen brengt je verder. In verschillende podcastseries

vertelt Siets hierover.

Wat jouw wereld ook is: de manier van denken achter Rake Vragen brengt je verder. In verschillende podcastseries vertelt Siets hierover.

Luister je graag podcasts? De makers besteden vaak veel aandacht, tijd en liefde aan hun serie. Steun ze door je te abonneneren op hun kanaal en de afleveringen vijf sterren te geven.
Siets Bakker interviewt Basti Baroncini in zijn eigen podcastserie. Samen pellen ze schil voor schil het leven af, met de snippers brengen ze het leven op smaak.
Twee organisatieadviseurs met systemische kennis (Mark Reijnders en Siets Bakker) blikken in de podcast ‘Over Tranformaties Gesproken’ terug op een bewogen jaar. En samen keken ze ook voorbij aan 2020.
Met Anne Jan de Witte sprak Siets in zijn podcastserie ‘Systemische teamcoach‘ over hoe Rake Vragen helpen ingewikkelde teamdynamieken te herkennen en op te lossen.
Christian van den Berg interviewt Siets Bakker over haar visie over leiderschap, veranderkunde en organisatie-ontwikkeling bij overheden.
in de podcastserie Kukuru
In de podcastserie onderzoekt Giel Beelen zijn eigen spiritualiteit. Hij wil beter leren voelen. En hij wil weten of het te trainen is. Supergoed voorbereid stelde hij Siets alle vragen. Maar kreeg niet altijd het verwachtte antwoord...
Ruben Klerkx maakt een serie over Een podcast over hoe je je dromen, doelen en ideeën kunnen realiseren door meer te creëren. Hoe we in actie kunnen komen om onze invloed, inkomen en impact te vergroten. Beweging maken dus.
Met Sjanett de Geus in de Transformatiepodcast over hoe Rake Vragen je helpen jezelf te ontwikkelen.
in de podcastserie BizzModell van Dharminder Biharie over hoe bedrijven waardevolle informatie krijgen door Rake Vragen te gebruiken.
In de podcastserie Go Talk! van personal trainer en ondernemer Michael Go sprak Siets over Rake Vragen in de gym.

Rake Vragen
voorgelezen door Siets Bakker
voorgelezen door Siets Bakker

Systemisch wijzer
voorgelezen door Siets Bakker en Leanne Steeghs

Meer horen

Ontvang de blogs, podcasts en video's voortaan in je mailbox. Iedere twee weken één mail. Altijd uitnodigend, altijd inspirerend, altijd met beweging.
aanmelden
het is gratis en je kunt je elk moment afmelden