Podcasts met Siets Bakker

Wat jouw wereld ook is: de manier van denken achter Rake Vragen brengt je verder. In verschillende podcastseries vertelt Siets hierover.

Luister je graag podcasts? De makers besteden vaak veel aandacht, tijd en liefde aan hun serie. Steun ze door je te abonneren op hun kanaal en de afleveringen vijf sterren te geven.

Podcast UI

Siets Bakker interviewt Basti Baroncini in zijn eigen podcastserie. Samen pellen ze schil voor schil het leven af, met de snippers brengen ze het leven op smaak.

Over transformaties gesproken

Twee organisatieadviseurs met systemische kennis (Mark Reijnders en Siets Bakker) blikken in de podcast ‘Over Tranformaties Gesproken’ terug op een bewogen jaar. En samen keken ze ook voorbij aan 2020.

Podcastserie de systemische teamcoach

Met Anne Jan de Witte sprak Siets in zijn podcastserie ‘Systemische teamcoach‘ over hoe Rake Vragen helpen ingewikkelde teamdynamieken te herkennen en op te lossen.

Leiderschap en veranderkunde

Christian van den Berg interviewt Siets Bakker over haar visie over leiderschap, veranderkunde en organisatie-ontwikkeling bij overheden.

Kukuru

In de podcastserie onderzoekt Giel Beelen zijn eigen spiritualiteit. Hij wil beter leren voelen. En hij wil weten of het te trainen is. Supergoed voorbereid stelde hij Siets alle vragen. Maar kreeg niet altijd het verwachtte antwoord...

Creators podcast

Ruben Klerkx maakt een serie over Een podcast over hoe je je dromen, doelen en ideeën kunnen realiseren door meer te creëren. Hoe we in actie kunnen komen om onze invloed, inkomen en impact te vergroten. Beweging maken dus.

De transformatie podcast

Met Sjanett de Geus in de Transformatiepodcast over hoe Rake Vragen je helpen jezelf te ontwikkelen.

BizzModell podcast

In de podcastserie BizzModell van Dharminder Biharie over hoe bedrijven waardevolle informatie krijgen door Rake Vragen te gebruiken.

Go Talk!

In de podcastserie Go Talk! van personal trainer en ondernemer Michael Go sprak Siets over Rake Vragen in de gym.

Luisterboeken met Siets Bakker

luister op Storytel

5/5

Rake Vragen

voorgelezen door Siets Bakker

gratis op Spotify!

4.5/5

Systemisch wijzer

voorgelezen door Siets Bakker en Leanne Steeghs

Over hoe het vanzelf goed kan gaan

Ontvang de blogs, podcasts en video’s voortaan in je mailbox. Iedere twee weken één mail. Altijd uitnodigend, altijd inspirerend, altijd met beweging.

het is gratis en je kunt je elk moment afmelden

Scroll naar boven