Systemisch wijzer

systemisch wijzer

‘Dat is het boek dat ik wil schrijven’ zeiden Leanne en ik min of meer tegelijk tegen elkaar. We hadden beiden het idee om een heel praktisch boek te schrijven waarin we onze ervaringen met systemische kennis in de praktijk zou opnemen. Zo’n boek met lekker veel voorbeelden en tips. We keken en elkaar aan en lachten. Zo is dit boek begonnen.

Leanne Steeghs en Siets Bakker met systemisch wijzer

boek

Je voelt dat er iets niet klopt in je organisatie of team, maar je kunt het niet onder woorden brengen. Dus ga je gewoon door en negeer je de signalen. Signalen vanuit je omgeving of vanuit je lichaam. Jammer, want er valt veel meer te halen uit de systemische wijsheid die je in je hebt.

Praktisch handboek
Dit is het eerste praktische handboek waarin de kennis uit familie en organisatieopstellingen op een heldere en nuchtere manier wordt vertaald naar de werkvloer. Je leest welke drie oerkrachten er werken in de onderstroom van organisaties en teams, zodat je beter begrijpt wat je al voelde maar waar je nog geen woorden voor had.

dit is het boek systemisch wijzer
introductie van systemisch wijzer

systemisch wijzer

hoofdstuk 2 van systemisch wijzer
hoofdstuk 3 van systemisch wijzer
hoofdstuk 4 van systemisch wijzer
hoofdstuk 5 van systemisch wijzer
de wereld van systemen in systemisch wijzer

over het boek

Kennis uit opstellingen die je iedere dag kunt gebruiken.

luister gratis

systemisch wijzer

over ons

systemisch wijzer

leanne en siets over elkaar nav systemisch wijzer

Leanne over Siets: “Het aanstekelijke van werken met Siets is dat ze altijd nieuwe ideeën heeft. Die zijn vaak nog praktisch ook. Op de inhoud is ze heel scherp. Het is fijn om met een collega te werken die haar vak zó beheerst.”

Siets over Leanne: “Leanne is bijzonder. Ze houdt vast als ze voelt dat er nog iets speelt. Daar waar ik alweer verder huppel, blijft Leanne staan en nodigt je uit om alles aan te kijken en de verdieping te zoeken.”

kies zelf

systemisch wijzer

e-book

Engels

systemisch wijzer

Scroll naar boven