cript>Over transformaties gesproken...
Over transformaties gesproken...
03 januari 2022 
in audio

Over transformaties gesproken...

Twee organisatieadviseurs met systemische kennis die terugblikken op een bewogen jaar. Het is persoonlijk. Het is zakelijk. Soms heel dichtbij, soms uitgezoomd en reflectief. De moeite waard.


Over transformaties gesproken met Mark Reijnders

“Het is de eenvoud. Dat zijn we misschien een beetje kwijtgeraakt. Kan het ook eenvoudig?”

Voor aanvang van onze afspraak om de podcast op te nemen appten we met elkaar heen en weer. “Een traditioneel interview lijkt niet gepast” zo was de conclusie. Samen komen we tot het inzicht dat het voelt als een terugblik en als een vooruitblik – voorbij 2020. Een collegiaal gesprek, een gesprek over en weer van hoe we allebei het jaar beleefden.

Samen dwalen we zo door het jaar 2020. Siets zoomt steeds uit naar het grotere plaatje. De dagstarts waar Siets mee begon tijdens het begin van de lockdown. Hoe het begon met een bericht op LinkedIn en een simpele Zoom-link. Eenvoudig en tegelijkertijd spot-on. Samen kijken we ook voorbij aan 2020. Wat komt er op, wat heeft 2021 voor ons in petto? We zullen het zien.


Luister de podcast


Over de schrijver

mis geen enkele blog

Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker