cript> Ondernemen in zwaar weer in de IMK business talk
Ondernemen in zwaar weer in de IMK business talk
03 januari 2022 
in video's

Ondernemen in zwaar weer in de IMK business talk

"Iedereen krijgt zijn eigen corona" zei Annemieke Hijink vorig jaar toen ze mijn gast was in een van mijn online series. Ik heb er nog vaak aan teruggedacht.

In het najaar van 2021, midden tussen de steeds wisselende coronamaatregelen, was ik te gast bij de IMK - Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf business talk. IMK is een organisatie die MKB ondernemers op alle denkbare manieren steunt. In hun business talk nodigen ze gasten uit die over hun ervaringen vertellen en tips geven. Dat deed ik dus ook Ik vertelde over hoe dit alles mijn bedrijf geraakt heeft én hoe ik steeds beweging blijf maken. Hoe pijnlijk het soms ook is.


Over de schrijver

mis geen enkele blog

Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker