Ondernemen in zwaar weer in de IMK business talk

“Iedereen krijgt zijn eigen corona” zei Annemieke Hijink vorig jaar toen ze mijn gast was in een van mijn online

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd als coverstory op  managementsite.nl  op 3 november 2020. Online op de onderstroom Systemische beginselen toegepast op online werken tijdens de corona crisis ..

 series. Ik heb er nog vaak aan teruggedacht.

In het najaar van 2021, midden tussen de steeds wisselende coronamaatregelen, was ik te gast bij de IMK – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf business talk. IMK is een organisatie die MKB ondernemers op alle denkbare manieren steunt. In hun business talk nodigen ze gasten uit die over hun ervaringen vertellen en tips geven. Dat deed ik dus ook Ik vertelde over hoe dit alles mijn bedrijf geraakt heeft én hoe ik steeds beweging

Misschien ken je de site www.managementsite.nl wel. Het is een platform waarin via artikelen en columns, kennis en ervaring over werken in organisaties gedeeld wordt. Het schrijven van een artikel voor dit platform..

 blijf maken. Hoe pijnlijk het soms ook is.

more insights

Scroll naar boven