Ondernemen in zwaar weer in de IMK business talk

“Iedereen krijgt zijn eigen corona” zei Annemieke Hijink in 2021 toen ze mijn gast was in een van mijn online series. Ik heb er nog vaak aan teruggedacht.

In het najaar van 2021, midden tussen de steeds wisselende coronamaatregelen, was ik te gast bij de IMK – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf business talk. IMK is een organisatie die MKB ondernemers op alle denkbare manieren steunt. In hun business talk nodigen ze gasten uit die over hun ervaringen vertellen en tips geven. Dat deed ik dus ook Ik vertelde over hoe dit alles mijn bedrijf geraakt heeft én hoe ik steeds beweging blijf maken. Hoe pijnlijk het soms ook is.

meer
Rake Vragen

gratis
inspiratie

Volg alle blogs, video’s en podcasts van Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen en systemisch werken gebruikt om een goed leven te leiden.

Je ontvangt iedere twee weken een mail met nieuwe inspiratie. Het is natuurlijk gratis en je kunt je elk moment afmelden.

Scroll naar boven