Audio coaching

Nog zo’n leuk project: de Rake Vragen app. Ontstaan tijdens de eerste lockdown en inmiddels ontwikkeld tot een heel platform op zichzelf. Na de laatste update kun je ook je eigen vragen toevoegen (te grappig), zijn er video’s met tips over hoe je de app kunt gebruiken en zijn de vragen ook per categorie gesorteerd. Maar wat écht nog ontbrak, was dat stukje wat je doet vóór je de app gebruikt.

Audio coaching

Wat kan ik doen om te zorgen dat de kwaliteit van aanwezigheid van de gebruiker maximaal is als hij/zij de app gebruikt? vroeg ik me af. Hoe kan ik dat op een integere manier beïnvloeden?

Het antwoord op deze vraag zijn 33 audio coachings. Van steeds ongeveer 1 minuut, 3 minuten of 5 minuten. Onderverdeeld in 11 thema’s (ik was er 10 van plan maar het werden er als vanzelf, 11).

Verbindingen reorganiseren

Soms ben je gestressed, onzeker of je voelt je alleen. Dan is je kwaliteit van aanwezigheid lager. Je bent dan onmiddellijk minder effectief, moet het meer uit jezelf halen en dingen lijken gemakkelijk tegen te zitten. Kies dan een van de audio coachings als een directe booster voor je kwaliteit van aanwezigheid.

Als je een hoge kwaliteit van aanwezigheid hebt, dan leef je in het hier en nu. Je kunt je lichaam voelen. Je hebt toegang tot al je vermogens en alle bronnen die er zijn.  Je bent beschikbaar voor wat het leven brengt. In vol contact met je eigen levenskracht.

Het mooie van een hoge kwaliteit van aanwezigheid hebben is dat het besmettelijk is. Op de goede manier. Anderen reageren onbewust op jou en verhogen zo ook hun kwaliteit van aanwezigheid. Het zogenaamde ripple effect.

Holding space

Hier zijn de drie audio coachings die horen bij het thema ‘holding space’. Probeer het eens.

Klik op de afbeelding voor de korte (00:53) versie:

Klik op de afbeelding hieronder voor de middellange (02:21) versie:

Klik op de afbeelding hieronder voor de lange (05:39) versie: 

De app

Je kunt alle audio coachings in de app beluisteren. De app is volledig drietallig (Nederlands, Engels en Spaans) en volgt jouw taalinstellingen. Verkrijgbaar in iOS en Android. Scan de QR code.

meer
Rake Vragen

gratis
inspiratie

Volg alle blogs, video’s en podcasts van Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen en systemisch werken gebruikt om een goed leven te leiden.

Je ontvangt iedere twee weken een mail met nieuwe inspiratie. Het is natuurlijk gratis en je kunt je elk moment afmelden.

Scroll naar boven