systemisch woordenboek

Mijn nieuwe boek is uit!
Mijn nieuwe boek is uit, maar je kunt het niet kopen.
Mijn nieuwe boek is uit, maar je kunt het niet lezen.
Mijn nieuwe boek is uit, maar het is nog niet af.

Mijn nieuwe boek is een systemisch woordenboek. In vorm van video’s op YouTube. De begrippen die veel gebruikt worden in systemisch werken bespreek ik in video’s van enkele minuten. Met een open uitnodiging aan collega’s om in de commentaren aan te vullen. Zo wordt het een openbare bron die bijdraagt aan het delen en kwaliteit.

Systemen zijn altijd deel van een groter geheel. En met dat grotere geheel is er een uitwisseling nodig om beide gezond te houden. Op YouTube krijgt dit vorm doordat kanalen met abonnees en videos’s met duimpjes omhoog, beter vindbaar zijn. Oftwel: je kunt YouTube vertellen dat dit waardevolle video’s zijn door je te abonneren op het kanaal en de video’s te liken. Dit is echt nodig om de video’s zichtbaar te laten zijn. En dan weet ik dat het zinvol is om de volgende serie video’s te maken 😉

Hier is de video met een definitie over wat systemisch werken is. Check het kanaal voor de andere video’s.

meer
Rake Vragen

gratis
inspiratie

Volg alle blogs, video’s en podcasts van Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen en systemisch werken gebruikt om een goed leven te leiden.

Je ontvangt iedere twee weken een mail met nieuwe inspiratie. Het is natuurlijk gratis en je kunt je elk moment afmelden.

Scroll naar boven