cript>De favoriete vraag van Siets Bakker
Mijn favoriete vraag

Sommige mensen hebben een favoriet liedje. Of een favoriet paar schoenen. Ik heb een favoriete vraag. Een vraag die maandenlang in mijn hoofd kan hebben en die toepasbaar lijkt in allerlei verschillende situaties.

 

Ik bedenk dan meerdere varianten op die vraag, 'smaken' noem ik dat. Ik proef als het ware ook hoe het smaakt als ik die vraag in die formulering hardop zou stellen. Het is tijdens mijn trainingen ook een advies dat ik vaak geef: probeer dezelfde vraag uit in verschillende variaties. Dan weet je gelijk waar je moet zijn en waar de meeste beweging mogelijk is.


Voor een marketingactie maakte ik een e-book (lees: .pdf bestand met veel visuele informatie) over mijn favoriete vraag. Het is best aardig geworden.

Klik hier om het e-book te downloaden. Je hoeft er niets voor te doen, het hele marketinggebeuren sla je hup, in één keer over.

Over de schrijver
Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker