Mijn favoriete vraag

Sommige mensen hebben een favoriet liedje. Of een favoriet paar schoenen. Ik heb een favoriete vraag. Een vraag die maandenlang in mijn hoofd kan hebben en die toepasbaar lijkt in allerlei verschillende situaties.

Mijn favoriete vraag met variaties

Ik bedenk dan meerdere varianten op die vraag, ‘smaken’ noem ik dat. Ik proef als het ware ook hoe het smaakt als ik die vraag in die formulering hardop zou stellen. Het is tijdens mijn trainingen ook een advies dat ik vaak geef: probeer dezelfde vraag uit in verschillende variaties. Dan weet je gelijk waar je moet zijn en waar de meeste beweging mogelijk is. 

E-book over mijn favoriete vraag

Voor een marketingactie maakte ik een e-book (lees: .pdf bestand met veel visuele informatie) over mijn favoriete vraag. Het is best aardig geworden.

Klik hier om het e-book te downloaden. Je hoeft er niets voor te doen, het hele marketinggebeuren sla je hup, in één keer over.

meer
Rake Vragen

gratis
inspiratie

Volg alle blogs, video’s en podcasts van Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen en systemisch werken gebruikt om een goed leven te leiden.

Je ontvangt iedere twee weken een mail met nieuwe inspiratie. Het is natuurlijk gratis en je kunt je elk moment afmelden.

Scroll naar boven