cript> De vragen van Giel Beelen
De vragen van Giel Beelen
03 januari 2022 
in video's

De vragen van Giel Beelen

Kijk nou. Daar zit ik. Aan tafel bij Giel Beelen. Het boek lag voor hem op tafel, vol ezelsoren en notities. Nog niet eerder had ik gezien hoe iemand het boek zo had uitgeplozen. Het leverde een mooie ontmoeting in zijn podcastserie Kukuru op.


Hij was supergoed voorbereid. Want behalve dat Giel het boek uitgeplozen had, stonden er ook allemaal aantekeningen in en had hij een hele lijst met vragen opgeschreven. Het was een plezier om ze te beantwoorden en tegelijk maakte het wat lastiger om echt samen in het moment te zijn. Misschien dat je het kunt zien.


Ik heb ervan genoten om het te kijken. Met geluid uit. Tijdens het kijken zag ik hoe ik op mijn moeder lijk. In gedachten maakte ik grapjes met mijn zusjes zoals alleen zussen onderling kunnen maken.

 

Daarna heb ik geluisterd. Welke vragen heb ik eigenlijk beantwoord? Welke antwoorden werden een vraag?


Over de schrijver
Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker