10 Jaar ondernemer. Dit is wat ik zie.

Twee foto’s van mij. Heel verschillend. Ik ben ze allebei.

Kijken en zien

Twee foto’s. De eerste is mijn eerste portretfoto als ondernemer. Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat ik durfde om ondernemer te worden. Durfde om ontrouw te zijn aan veel van wat ik ooit geleerd had.

Ik kijk naar de foto en hoor mezelf bijna denken: hoe doe ik het goed? Je ziet de spanning op mijn gezicht. Het doet bijna zeer om naar te kijken.

Siets Bakker 2009

Siets Bakker 2009

De tweede foto is 10 jaar later genomen. Ik kijk naar de foto en zie mezelf zoals ik me nu voel.

Siets Bakker 2019

Siets Bakker 2019

De reis is zichtbaar

Twee foto’s. De reis is zichtbaar. Ik laat mezelf zien en horen. Ik durf anders te zijn, mijn stem te laten horen en anderen uit te nodigen hetzelfde te doen. Zelfs nu de schaduwzijdes zichtbaar worden in bewegingen die niets met uitnodigen te maken hebben. In het klein en in het groot.

ik

neem

mijn

plek

Nu over jou

Wat zie jij als je jouw begin en vandaag naast elkaar plaatst? Welke 4-5 woorden zijn voor jou raak Kijk ook naar jezelf. En zie je zelf. Stuur jouw woorden naar contact@rakevragen.com, je krijgt altijd bericht terug.

meer
Rake Vragen

gratis
inspiratie

Volg alle blogs, video’s en podcasts van Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen en systemisch werken gebruikt om een goed leven te leiden.

Je ontvangt iedere twee weken een mail met nieuwe inspiratie. Het is natuurlijk gratis en je kunt je elk moment afmelden.

Scroll naar boven