cript> 10 Jaar ondernemer. Dit is wat ik zie.
10 Jaar ondernemer. Dit is wat ik zie.
02 januari 2022 
in posts

10 Jaar ondernemer. Dit is wat ik zie.

Twee foto's van mij. Heel verschillend. Ik ben ze allebei.

 

Kijken en zien

Twee foto’s. De eerste is mijn eerste portretfoto als ondernemer. Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat ik durfde om ondernemer te worden. Durfde om ontrouw te zijn aan veel van wat ik ooit geleerd had. 

Ik kijk naar de foto en hoor mezelf bijna denken: hoe doe ik het goed? Je ziet de spanning op mijn gezicht. Het doet bijna zeer om naar te kijken.

Siets Bakker 2009Siets Bakker 2009 

De tweede foto is recent genomen. Ik kijk naar de foto en zie mezelf zoals ik me nu voel.

Siets Bakker 2019Siets Bakker 2019

De reis is zichtbaar

Twee foto’s. De reis is zichtbaar. Ik laat mezelf zien en horen. Ik durf anders te zijn, mijn stem te laten horen en anderen uit te nodigen hetzelfde te doen. Zelfs nu de schaduwzijdes zichtbaar worden in bewegingen die niets met uitnodigen te maken hebben. In het klein en in het groot.


ik

neem

mijn

plek


Nu over jou

Wat zie jij als je jouw begin en vandaag naast elkaar plaatst? Welke 4-5 woorden zijn voor jou raak Kijk ook naar jezelf. En zie je zelf. Stuur jouw woorden naar contact@rakevragen.com, je krijgt altijd bericht terug.

Over de schrijver

mis geen enkele blog

Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker