systemisch ondernemen

Ondernemen met systemische wijsheid​

systemisch ondernemen is een leuk en vrolijk programma, alleen voor ondernemers

Maak gebruik van hoe systemen functioneren, regel je eigen onderstroom goed en geniet écht van het ondernemer zijn.

dinsdag 16 en woensdag 17 april 2024 van 10:30 (dinsdag) tot ongeveer 16:30 (woensdag)

de tweedaagse systemisch ondernemen is alleen voor ondernemers die durven

twee dagen

inclusief overnachting

systemische wijsheid

voor ondernemers

praktische werkvormen

die je inspireren

goed voor jou

goed voor je bedrijf

onder nemen

boven geven

systemisch ondernemen

Je eigen broek ophouden als zelfstandige of ondernemer vraagt iets anders dan maandelijks een loonstrook krijgen. Gedoe in je zakelijke systeem heeft direct impact op je persoonlijke leven: in vorm van stress, geld of gezondheid.

In deze tweedaagse training lichten we jouw zakelijke systeem door vanuit systemische wijsheid. Zodat je weet waardoor het goed gaat en wat niet goed gaat, kunt opruimen

In deze training vertellen we je helemaal niets. In deze training onderzoeken we hoe het ervoor staat met de vier verbindingen die systemisch gezien, de belangrijkste delen van een succesvol bedrijf zijn. 

Je weet welke verbindingen sterk genoeg zijn om volgende stappen mee te zetten en waar nodig, versterkingen we verbindingen.

ons
model

systemisch ondernemen

Dit is een zin daar staat tegenover dat het nergens over gaat. Hieruit kunnen we afleiden dat het moeilijk is. De lat ligt anders gezegd op de verkeerde plek. Resumerend leidt dit tot niets. Maar door middel hiervan leren we opleiding rake vragen. 

verbinding met je klanten

De doelgroep zijn de klanten die je zou willen hebben. Ondernemen met systemische wijsheid betekent zoiets als ‘jezelf beschikbaar stellen voor wie jouw klanten willen zijn’. Dat werkt andersom. We maken onderscheid in drie groepen: je huidige klanten, de potentiele klanten en mensen die geen behoefte hebben aan wat jij biedt.

verbinding met je product

Sommige ondernemers haten hun product. Of behandelen hun product als een ingedut huwelijk waar geen avontuur meer is. Er zijn ook ondernemers die hun product vrezen, of het juist koesteren als een baby. En er zijn zelfs ondernemers die denken dat ze geen product hebben. We maken kennis met jouw product en onderzoeken hoe het zo groot, sterk en gezond mogelijk kan worden.

verbinding met geld €€€

Geld is de spil van het bedrijf. Zonder geld wordt het vrijwilligerswerk. We onderzoeken hoe goed jij voor geld zorgt in jouw bedrijf: kun je genoeg geld creëren? Zorg je ervoor dat het er niet uitvliegt? Hoe organiseer je de administratie, belastingen en reserveringen? Als je het al irritant vindt dat het hier genoemd wordt, is dat de reden om je aan te melden!

verbinding met het veld

Een deel van jouw bedrijf (ook als ZZP-er) bestaat zonder jou. Het is het veld dat jij als ondernemer gemaakt hebt, zeker wanneer je al een poosje ondernemer bent. Je vorige klanten horen er dan ook bij, de fouten die je hebt gemaakt, wat je geleerd hebt en wat het ondernemerschap jou gebracht heeft. Maar ook de reden van jouw ondernemerschap en wat jouw bedrijf betekent in de wereld. Tijd om dat veld goed te leren kennen.

“Ondernemerschap is niet altijd makkelijk. Er is niets om je achter te verschuilen. Het vraagt om volledig in je eigen schoenen te staan, je grenzen te hanteren en je waarde te kennen.”

output

systemisch ondernemen

systemisch ondernemen in de wierschuur in hippolytushoef

Héérlijke locatie

 

We verblijven in de Wierschuur in Hippolytushoef, tegen de Waddenzee aan.

Onderweg doe je je telefoontjes en daarna ben je er lekker helemaal uit. Je aanmelding is inclusief alle maaltijden en overnachting.

aan
melden

systemisch ondernemen

kamer alleen

✓deelname aan tweedaagse training
✓alle maaltijden
✓overnachting met kamer en sanitair voor jou alleen

€ 1.195,- ex. 21% BTW

gedeelde kamer

✓deelname aan tweedaagse training
✓alle maaltijden
✓overnachting met gedeelde kamer en sanitair

€ 895,- ex. 21% BTW

dinsdag 16 en woensdag 17 april 2024 van 10:30 (dinsdag) tot ongeveer 16:30 (woensdag)

de verdubbelaar

Let op!

Deze training is niet voor iedereen. Schrijf je niet in als je:

impact

systemisch ondernemen

opleiding rake vragen

super

"Echt een super opleiding. Goede balans tussen theorie en praktijk en is direct inzetbaar in het dagelijks leven, zowel in je werk als voor jezelf als persoon. Het enthousiasme, deskundigheid en de manier waarop Siets je meeneemt in de beweging naar het concept van Rake Vragen is inspirerend om te zien."

de juiste kant

"Met deze opleiding is mijn beweging de juiste kant op gegaan. Een beweging in de richting van het stellen van vragen die beweging brengen. Door de juiste volgorde in onderwerpen, oefeningen, reflecties en aandacht voor de goede dingen als rust en ruimte in je denken en doen, heeft deze training een meerwaarde voor mij en mijn omgeving."

toepassen

"Voor iedereen die op een praktische manier kennis wil opdoen van systemisch werk en het zo ook wil kunnen toepassen. Het programma klopt. De rijke online omgeving nodigt uit, maakt nieuwsgierig. De workshops zorgen voor borging op verschillende niveaus. Trainer Siets Bakker laat het op een prettige wijze aan de deelnemer hoe ver die er mee wil gaan."
Scroll naar boven