onderstroom management

onderstroom management is de trend van 2024

Systemisch werken voor doeners en makers.

iemand leest onderstroommanagement

Word een complete leider

Gebruik álle kennis die er is en schakel moeiteloos tussen de bovenstroom en onderstroom.

Voor doeners en makers

Kennis van de onderstroom toevoegen aan de bovenstroom zodat je probleem voor eens en altijd opgelost krijgt.

Inclusief uitgebreide toolbox

Gebruik de toolbox om zelf direct op de onderstroom blijvende veranderingen voor elkaar te krijgen

Meer dan 40 jaar ervaring

De auteurs hebben gezamenlijk meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties bij hardnekkige problemen.

nu nodig

onderstroom management

Alles goed doen in de bovenstroom is niet meer genoeg. Je maakt niet meer echt een verschil. Een paar procenten verbeteren kost buitengewoon veel inspanning. En dat terwijl je met een beetje begrip van de onderstroom enorm grote stappen kunt zetten in efficientie, kwaliteit en resultaat maar vooral ook in werkplezier, innovatiekracht en vitaliteit.

Jan ter Bogt en Siets Bakker zijn experts in het begeleiden van bedrijven in de onderstroom. Dit boek geeft jou direct toegang tot al deze kennis. Met de praktische tools die zij zelf vaak gebruiken.

Complete leiders sturen op zowel de bovenstroom als op de onderstroom.

het boek

onderstroom management

Ben jij minder succesvol dan je zou kunnen zijn en presteert jouw bedrijf of team minder goed dan mogelijk zou zijn, ondanks al jouw inzet en talent? Grote kans dat jouw leiderschap incompleet is. Complete leiders hebben aandacht voor zowel de bovenstroom als de onderstroom.

 

de tools

onderstroom management

symptomenlijst

kwaliteiten

of het lekker loopt

verbindingen

samenwerken

routekaart

de verdubbelaar

impact

onderstroom management

opleiding rake vragen

Een organisatie kan nooit verder zijn dan het ontwikkelingsniveau van de mensen in die organisatie. Vanaf nu kan er weer uit een nieuwe bron geput worden om mensen en organisaties verder te brengen.  Dankjewel voor dit geschenk Siets en Jan.
Peter Joosten
DGA Knapen trailers
Dit boek dat we bespraken in onze ZwolLean leesclub, zorgde voor verbinding op iets wat we als lezers allemaal voelden. Om problemen op te lossen, ontkom je niet aan een duik in de onderstroom. Dit boek inspireert tot het stellen van andere vragen, om die onderstroom te kunnen raken. We hebben dat niet alleen gelezen, maar gaan ermee aan de slag en daarna gaan we met elkaar uitwisselen wat er is gebeurd en wat we daarvan leren. Het was een geweldige boekbespreking.
Mariëlle Zwaga
leanmanager
Onderstroommanagement heeft mij praktische handvatten gegegeven die ik kan gebruiken in mijn werk. Na een masterclass systemisch werken in 2018 had ik nog altijd moeite in het toepassen van de opgedane inzichten in mijn werk. Met Onderstroommanagement en de downloads van deze site kan ik daadwerkelijk aan de slag.
Erik van Luxzenburg
Adviseur continu verbeteren
Scroll naar boven