cript> Hineni: hier ben ik
Hineni: hier ben ik

Hilbrand Westra schreef een post op Linkedin en gebruikte het woord 'hineni'. Ik had er nog nooit van gehoord. Het sloeg in als een bom. Ik schreef er zelfs een gedicht over (ik ben geen dichter hè?):


Hineni


een gedicht van SIets Bakker


Luisteren

Het gedicht heb ik als een van de audio coachings in de Rake Vragen app opgenomen:


Kijken

In de serie ‘Break out tijdens lock down’ gingen we er dieper op in, op hoe jij jezelf kunt zijn, ongeacht de omstandigheden. Zonder druk of dwang. Met 50 mensen tegelijk. Je kunt de opname bekijken en mooier nog: de oefening meedoen. Ontdek waar jij bent.


Over de schrijver

mis geen enkele blog

Deze post is onderdeel van de serie met tweewekelijkse inspiratiemails. Is de post naar je doorgestuurd? Meld je aan en krijg veel meer van dit soort inspiratie.
No opt-in form has been selected
Siets Bakker