cript> Neem contact op - Rake Vragenwelke vragen kunnen we beantwoorden?

we doen het graag!

veel gestelde vragen

Direct verder zonder dat je hoeft te wachten op een reactie? Bekijk hieronder onze FAQ:

FAQ

Mijn bestelling is nog niet aangekomen. Wat nu?

Alle bestellingen worden dagelijks verzonden. Controleer eerst of je adresgegevens juist zijn. Is dit het geval stuur dan een mail naar bestellingen@rakevragen.com dan kijken we waar het mis is gegaan. Soms is de post ernstig vertraagd, we kijken in ons verzendingssysteem wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Ik heb geen inloggegevens ontvangen.

Het kan zijn dat de mail met je inloggevens tegengehouden is door je server, dan komt het zelfs niet in je spamfolder terecht. Dit komt vooral voor wanneer je het adres van je werkgever gebruikt hebt. Het is eenvoudig op te lossen: ga naar https://rakevragen.thehuddle.nl/ en vraag een nieuw wachtwoord aan. Gebruik het mailadres waarmee je je bestelling gedaan hebt.

Ik twijfel welke opleiding te kiezen. Kunnen jullie me adviseren?

Ja natuurlijk! Dat doen we graag want ook wij willen dat je alles haalt uit de tijd en geld die je besteedt. Vul het formulier hieronder in en vraag ons om je te bellen. Dan luisteren we naar jouw context en geven je eerlijk en helder advies.

Kan ik ook door Siets Bakker gecoached worden?

Nee. Siets doet geen individuele coachings. Gelukkig zijn er inmiddels heel veel coaches die goed geschoold zijn, er meer talent voor hebben dan Siets én Rake Vragen goed kennen. Stuur een mail naar contact@rakevragen.com met een korte uitleg van je coachvraag en we zullen je 2 coaches adviseren.

Is het mogelijk om een workshop of training binnen mijn organisatie te doen?

Ja zeker, dat doen we veel en graag. Net als lezingen en online meetings. Het is altijd maatwerk. Bel of stuur een mail naar siets@rakevragen.com met waar je aan denkt en we verkennen samen de mogelijkheden.

Hoe kan ik jullie het snelste bereiken?

Het állersnelste is bellen met onze back office, via telefoonnummer ‭06 19 65 87 63‬. Maar ook wij nemen soms niet op. Stuur dan een mail naar contact@rakevragen.com Over het algemeen zijn we supersnel in het beantwoorden van mails.

waar gaat je vraag over?

bestellingen

wil je een grote hoeveelheid bestellen of heb je vragen over levertijden?

aanvragen

wil je een in company training, workshop of teamcoaching?
contact Fem Jacobs van Rake Vragen

anders

wil je iets weten over ons aanbod of heb je een andere vraag?

bel of stuur een mail

contact@rakevragen.com
+31 6 19 65 87 63


je kunt binnen 48 uur een antwoord verwachten

contact Fem Jacobs van Rake Vragen

Vind je Rake Vragen tof?

help ons met een review :-)