basistraining Rake Vragen

Rake Vragen kun je altijd stellen. En ze zijn voor iedereen. En dus de basistraining Rake Vragen ook. Of je nou leidinggevende bent, techneut, wetenschapper, verpleegkundige of – zoals Monique – coach.

Je maakt namelijk altijd deel uit van een systeem. Rake Vragen gaan daarom niet alleen over de vraag, maar ook over

  • afstemmen op verschillende systemen, 
  • de kwaliteit van jouw aanwezigheid en 
  • je capaciteit om uit te zoomen.
Monique de Heer tijdens de basistraining Rake Vragen

de verdubbelaar

je ontdekt

impact!

basistraining rake vragen

Met een beperkte hoeveelheid theorie en uitleg, een aantal oefeningen gedaan die verrassend krachtig waren. Had niet gedacht er voor mezelf ook zo'n mooi resultaat uit te halen. Erg prettig ook dat je niet alles hoeft te onthouden/snappen om er toch mee te kunnen werken. Dat maakt de drempel een stuk lager. Kijk er echt naar uit om het te gaan toepassen in de praktijk!
Ferdinand Veldmans
agile coach

Rake Vragen maken zichtbaar waar een probleem mee verbonden is zodat je verder komt.

meld je nu aan

basistraining rake vragen

aan de slag tijdens de baistraining rake vragen

trainings-dag

Een vrolijke, intensieve trainingsdag op een fijne, luxe locatie waar je lekker veel kunt oefenen.

in gesprek tijdens de baistraining rake vragen

5 online modules

In de modules van de online omgeving krijg je de theorie en de basisconcepten. Volg het zo vaak je wilt, inclusief veel extra’s.

opleiding rake vragen

aandacht tijdens de baistraining rake vragen

toolbox + kaartenset

Je krijgt tijdens de trainingsdag de toolbox Rake Vragen en gaat gelijk aan de slag met de kaartenset.

in contact tijdens de baistraining rake vragen

goed gezelschap

Een training wordt ook gemaakt door de andere deelnemers. Je neemt deel met collega’s die je nog niet kent en leert samen.

de modules

de eerste module van de basistraining Rake Vragen
de vierde module van de basistraining Rake Vragen

opleiding rake vragen

de tweede module van de basistraining Rake Vragen
de vijfde module van de basistraining Rake Vragen
de derde module van de basistraining Rake Vragen

data

basistraining rake vragen

25 september 2024

bij Plek om de Hoek in Den Haag.

20 november 2024

bij Plek om de hoek in Den Haag.

Dientengevolge moeten hier ook nog een paar woorden. Daar staat tegenover dat het wel effect gaat hebben. In het bijzonder in de impact. Om kort te gaan hoop ik dat het zo goed is. in één woord dit is gekkigheid. hieruit kunnen we afleiden dat er iets niet klopt. Ofschoon iedereen z’n best doet. Aangenomen dat dit voldoende is. Is alles bij elkaar dit wat ik kan doen.

tijd

basistraining rake vragen

rijke dag

De basistraining staat erom bekend dat het zo rijk en vol. Je bent vanaf 09:30 welkom opdat je lekker rustig kunt aankomen. We starten vervolgens om 10:00 en sluiten rond 16:00 af. 

Er wordt een lekkere lunch voor je klaargemaakt, aangepast op jouw dieetvoorkeuren.

je trainer

basistraining rake vragen

Monique De Heer tijdens de opleiding systemisch werken

Monique de Heer

Monique is een fantastische trainer en opsteller. Met heel veel finesse en precisie laat ze zien wat de onderliggende dynamieken zijn waardoor jij zelf leert herkennen hoe systemen reageren. 

impact

basistraining rake vragen

opleiding rake vragen

het werkt

De methode van rake vragen spreekt mij aan omdat de vragen op een relatief eenvoudige en duidelijke wijze inzicht geven. Het werkt en tijdens de workshop blijkt dat het voor bijna iedereen werkt.
Annelies van der Horst
coaching en advies

grijpbaar

Een fijne afwisseling van uitleg en oefening. Een mooie manier om iets complex grijpbaar te maken en knap hoe deze training de deelnemers in staat stelt om samen te leren, verbinden en verdiepen.
Hannah Boven
adviseur en trainier

veel geleerd

Vooral de veiligheid die Monique meteen bood. 'Alles is goed'. Waarna m.i. iedereen bereid was om zich tijdens het oefenen open te stellen. En er dus in een hele korte tijd veel geleerd kon worden.
Wilma Jaspers
verpleegkundige

sprankelend

Combi van duidelijke, sprankele uitleg met veel praktijkvoorbeelden en het oefenen met rake vragen in verschillende vormen in subgroepjes.
arietta vreuls over de basistraining rake vragen
Arietta Vreuls
projectleider

waardevol

De opbouw was goed. Ruimte om binnen te komen, aan te haken en daarna een fijne afwisseling tussen zelf ervaren, kennisoverdracht en praktijkvoorbeelden. Veel ruimte (letterlijk en figuurlijk) voor het goede gesprek. Waardevolle aanvulling voor in mijn gereedschapskist!
Anne Giezen
trainer en adviseur

praktijk

De focus op de kern helpt om dit in de praktijk toe te passen
Marleen Hofstede
informatiemanager

FAQ

basistraining rake vragen

In de basistraining systemisch werken leer je hoe je Rake Vragen als een tool kunt inzetten. In de opleiding leer je ook hoe denkt, handelt en werkt vanuit Rake Vragen. Je krijgt een veel uitgebreidere scholing en meer diepgang.

In de basistraining Rake Vragen leer je hoe je Rake Vragen als een tool kunt inzetten. In de opleiding leer je ook hoe denkt, handelt en werkt vanuit Rake Vragen. Je krijgt een veel uitgebreidere scholing en meer diepgang.In de opleiding Rake Vragen nemen we de vorm van een vraag als uitgangspunt en wordt je echt heel goed in het gebruiken van vragen (ook in vragen die je hardop stelt).

Ja natuurlijk, dat is geen probleem. Stuur een mail met de factuurgegevens en eventuele aanvullende instructies voor facturering (zoals routecodes of inkoopnummers) naar contact@rakevragen.com Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.

wat er niet in het boek staat

Meer dan genoeg. Alle inhoud in de opleiding is uniek en exclusief. Er is geen enkele inhoudelijke herhaling, wel veel verdieping en verbreding. Er is veel kennis dat niet in het boek is opgenomen (het moest een dun boek blijven, zodat ook mensen die niet van lezen houden, het zouden willen lezen). Daarnaast lees je een boek in je eentje, tijdens de trainingen en daar tussendoor leer je samen met anderen en is het veel interactiever door alle verschillende werkvormen.

hoe samen een opleiding volgen, leuk is

In principe is het jullie besluit of je samen wilt deelnemen. Overweeg of je je vrij genoeg voelt in hun aanwezigheid en wat jouw leerproces het meeste versterkt. Ben je met meer dan 3 collega’s, neem dan vooraf contact op. Misschien is het dan beter om jullie deelname te spreiden, zodat jullie context niet te dominant wordt voor de andere deelnemers. Het is ook mogelijk om de opleiding als een in company aanbod op te nemen. De voorbeelden en opdrachten worden dan op jullie specifieke situatie aangepast.

Per persoon die deelneemt, moet je apart aanmelden. Het is niet toegestaan je inloggegevens te delen met iemand anders.

Stuur een bericht of bel met Fem Jacobs van onze back office 06 19 65 87 63.

Scroll naar boven