fbpx

Voel je vĂłlledig comfortabel

 

De verdieping is het vervolg op het Expert Programma en op het Praktijk Programma. Voor als je de smaak goed te pakken hebt. In de verdieping nemen we nog iets meer tijd nemen om je volledig comfortabel te voelen met de meerlagigheid en de potentie. Waar het allang niet meer alleen om een vraag stellen gaat.

Het gaat om jou en de manier waarop jij de vragen kunt gebruiken om te doen waar jij zo goed in bent.

We starten met een intake. Op basis hiervan spreken we direct een persoonlijke opdracht af, je begint gelijk!

ik was het niet van plan, het kwam vanzelf

ik was niet van plan een vervolg op het Expert Programma te maken. De vraag creëerde de verbinding en dus ontstond beweging

7 Redenen om mee te doen

In het Expert Programma heb je heel erg veel inhoud en concepten aangereikt gekregen. In deze verdieping zetten we de puntjes op de -i-. We gaan niet één maar twee of soms wel drie stappen verder. Je wordt niet alleen uitgenodigd maar ook uitgedaagd om de kennis te verdiepen en te integreren in jouw aanpak. 

1

Individuele opdracht bij jouw leerdoel

Na aanmelding maak je een afspraak met mij voor een intake via Zoom. We bespreken wat jouw reden voor deelname is en wat jij wilt leren. Samen stellen we een leerdoel op, dat als rode draad door jouw deelname zal lopen. 

2

Drie keer een trainingsdag

De onderwerpen op de trainingsdagen gaan verder waar we bij het Expert Programma zijn gestopt. De modules uit de online leeromgeving vormen de inhoudelijke bedding. We gaan dieper in op de systemische betekenis van vragen en antwoorden en begrippen als Holding Space en kwaliteit van aanwezigheid bouwen we verder uit. Het zwaartepunt ligt op op doen en integreren. 

3

In actie komen

Ter voorbereiding op iedere trainingsdag krijg je een opdracht. De opdrachten zijn zo ontworpen dat het van jou vraagt om in actie te komen met Rake Vragen. De output van je opdracht wordt geplaatst in een deel van de online leeromgeving waar alleen jij en de anderen van jouw groep toegang toe hebben.

4

Persoonlijke ontwikkeling

Je hebt het in het Expert Programma ook meegemaakt: als je dit soort trainingen volgt leer je enorm veel over jezelf. In de verdieping is dat niet anders. Je leert opnieuw over jezelf. Grote kans dat je dezelfde thema’s tegenkomt maar nu weer op een heel andere laag. 

5

Powerpoint

Het klinkt suf: een powerpoint. Maar deze is bijzonder. Meer dan 70 dia’s met voorbeelden, oefeningen, visuals en nog veel meer over Rake Vragen. Ik put uit dit bestand bij de lezingen en presentaties die ik geef, ik maak steeds een andere selectie. De powerpoint is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en vele presentaties. Jij krijgt het. Om te gebruiken in jouw werk.

6

Rake Vragen logo met jouw naam

Rake Vragen brengen beweging en vanuit die gedachte is een certificering of toetsing niet passend. Maar met het logo met jouw naam kun je wel laten zien dat je de vier levels doorlopen hebt en dat jouw vragen verder reiken dan alleen de vraag. Voor op je website of je LinkedIn profiel als je dat wilt.

7

Beschikbaar voor opdrachten

Ik word regelmatig gevraagd als spreker, workshopbegeleider en coach om iets te doen met Rake Vragen. Soms vragen die opdrachten (ook) inzet van anderen en moet ik wel eens zoeken naar collega’s die het goed genoeg beheersen. Als je de verdieping hebt gevolgd dan vraag ik je graag mee op deze opdrachten. Betaald natuurlijk.

of doe gewoon mee omdat het zo leuk is

en om niet te vergeten hoe simpel beweging soms kan zijn

zodat jij volledig kunt zijn wie je bent

Haal eruit wat erin zit

zelfs op blote voeten

Programma

De individuele opdracht, de voorbereidingsopdrachten én de trainingsdagen samen, vormen het programma. Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze alle onderdelen uitvoeren. 

intake

Na aanmelding neemt Siets contact met je op om een afspraak te maken om je leer-doelen te bespreken + individuele opdracht 

1e trainingsdag

Onderwerpen: liminal space, zelf voorbij groeien aan patronen, oncomfortabel zijn, jezelf laten zien + voorbereidings-opdracht

2e trainingsdag

Onderwerpen: weten waar te zijn, veel voorkomende patronen met hun oorzaken, je plek houden, gewetens- + voorbereidings-opdracht

3e trainingsdag

Onderwerpen: werken met emerging future, feedforward, toetsen en testen met werkelijke klanten + voorbereidings-opdracht

De verdieping wordt Ă©Ă©n keer per jaar gegeven en is exclusief toegankelijk als je eerder het Expert Programma hebt gevolgd. Je krijgt toegang tot een nieuw deel in de online leeromgeving met niet alleen uitleg, maar ook veel materiaal dat je direct kunt overnemen.

Praktische informatie en aanmelden

De data van de trainingsdagen zijn 27 oktober, 24 november en 22 december 2020. Er is jaarlijks één groep met plaats voor 8-12 deelnemers. Op volgorde van aanmelding. 

  • De trainingsdagen zijn in Amsterdam bij KW9, Kromme Waal 9. Een sfeervolle locatie die goed bereikbaar is met openbaar vervoer. KW9 ligt op 5 minuten loopafstand van Amsterdam CS. Parkeren voor de deur is niet gemakkelijk. Kijk voor meer informatie op: bereikbaarheid met de auto
  • De trainingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00
  • Een uitgebreide lunch is inbegrepen

deelname is € 1.295,- (inc. 21% BTW)