fbpx

weet je het niet zeker?

Je bent niet alleen. Er zijn meer mensen die twijfelen. Hier zijn je twijfels welkom. In dit gesprek zijn je twijfels voeding voor jouw beste besluit.

sommigen laten zich vol overtuiging WEL vaccineren

ze hebben helemaal gelijk

sommigen laten zich vol overtuiging NIET vaccineren

ze hebben helemaal gelijk

voor iedereen die het niet zeker weet

We hebben geen enkele interesse in de websites, YouTube video’s, kranten, posts of nieuwsbrieven die jij volgt. We willen er niets van weten en stellen het niet op prijs als je ze met ons deelt. Wij bieden een platform waar je kunt twijfelen. Waar je niet zeker hoeft te weten wat jouw standpunt is. Of nog preciezer: waar standpunten saai zijn. We helpen je keuzes te maken die je laten voelen wat belangrijk is in jouw leven. Gratis en voor niks. Omdat we juist dat zo belangrijk vinden.

Over ons

Op dit moment zijn we met z’n tweeen. Twee mensen die zich zorgen maken om de druk die we voelen. Ron, met zijn ervaring als verpleegkundige van COVID-19 patienten. Siets met haar ervaring in hoe systemen werken, en hoe groepsdruk het vermogen om vragen te stellen onderdrukken.

Om verschillende redenen weten we nog niet of we ons zouden laten vaccinereren. En om verschillende redenen voelen we hoe weinig ruimte er is voor dit twijfel. Daarom hebben we twijfelkunde.nl in het leven geroepen. Om een plaats te bieden waar je samen met ons kunt twijfelen. Zodat je uiteindelijk een voor jou wijs besluit kunt nemen, voorbij je twijfel.

Art For Sale

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Happy Students

{
Donec non iaculis libero. Sed a purus sed nunc sagittis posuere. Etiam imperdiet nibh ut ex ullamcorper molestie. Mauris pellentesque augue turpis sed porttitor orci convallis.
- Rakib Hasan

Subscribe to Our Newsletter

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra. Quisque a vehicula magna.

Address

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per 1230.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divi.com
potterystudio@divi.com