fbpx

Rake Vragen

voor systemische coaches

Systemische coach

Ben jij een systemische coach? Of een systemische teamcoach? Dan heb je vast van Rake Vragen gehoord.

Wat deze vorm van coachen anders maakt is dat er expliciet uitgezoomd wordt: de vraag waar de coachee mee komt, is niet per se de vraag waar de coach mee werkt. De veronderstelling hierbij is dat de coachvraag misschien een symptoom is van iets anders. Klik hier voor een video over hoe dit werkt.

met Rake Vragen

Rake Vragen is de meest praktische en toegepaste vorm van systemisch werken. De vragen die de coach stelt zijn steeds slechts uitnodigingen om iets te onderzoeken en uit te zoomen. Zo blijf je als coachee 100% eigenaar van je eigen ontwikkeling en proces. Scroll verder op deze pagina om de coaches die zich gespecialiseerd hebben in systemisch coachen met Rake Vragen te ontmoeten.

Systemisch coachen met Rake Vragen als je niet meer

  • wilt vastzitten in ideeën, overtuigingen of patronen
  • harder moet werken dan je wilt
  • uitgeput wilt raken van je leven, omstandigheden of werk
  • niet meer weet hoe je het anders nog kunt doen
  • wilt dralen en klaar bent om nu een échte stap in je persoonlijke ontwikkeling te zetten

De Rake Vragen coaches

Klik op de foto of naam van de coach om meer te weten over deze coach of om direct een online afspraak te boeken.

Podcast systemische teamcoach

systemisch coachen

Boek direct je afspraak

Systemisch coachen gaat heel goed online. Je kunt direct een afspraak met een van de coaches boeken. Selecteer de coach die je wilt of het moment waarop je de coaching wilt. Na afronding van de betalingsprocedure ontvang je een factuur en een uitnodiging met een link naar een Zoom call. Zorg dat je op tijd inlogt en een stabiele internetverbinding hebt om het maximale uit je afspraak te halen.

Handig om te weten:
  • de coachings worden niet opgenomen. Op deze manier is je privacy het beste gewaarborgd;
  • jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
  • alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen maar beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht op jou.

Kort

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit.

Liever op locatie afspreken?

Alle coaches werken ook op locatie. Ga naar de pagina van de coach naar jouw keuze. Hier vindt je de contactgegevens en kun je de coach benaderen en samen een afspraak maken.