cript>Rake Vragen

Over de STAP subsidie

De STAP subsidie is ervoor bedoeld om te zorgen dat werknemers zichzelf professioneel kunnen ontwikkelen. Zonder toestemming van een leidinggevende, naar eigen inzicht. 


Met een jaarlijks budget van maximaal € 1.000,- per persoon kun je je inschrijven voor een opleiding naar keuze. De opleidingen moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Alle trainingen en opleidingen van Rake Vragen voldoen aan deze voorwaarden. En dus kun je de STAP subsidie voor al ons aanbod aanvragen.

Als de opleiding meer dan € 1.000,- kost, dan betaal je het resterende deel zelf. Je ontvangt in dat geval van ons een factuur.


Ieder twee maanden wordt een nieuw deel van het budget vrijgegeven. Zo is ervoor gezorgd dat je niet achter het net vist als je te laat bent. Hier zijn de data in 2022 waarop een nieuw deel van het  budget vrijkomt: 1 maart, 1 mei, 1 juli, 1 september en 1 november.

De subsidie aanvragen in 3 stappen

1) Je hebt een 'STAP-aanmeldingsbewijs' nodig. Die heb je binnen 3 minuten in je mailbox als op de pagina van wat jij wilt volgen, op die button klikt.
2) Jij stuurt de .pdf met het STAP-aanmeldingsbewijs naar het UWV. Als er nog voldoende budget is, krijg je de subsidie toegekend. Als het budget op is, kun je het over 2 maanden weer proberen.
3) Het UWV stuurt ons bericht dat de aanvraag is goedgekeurd. Je aanmelding is een inschrijving geworden. Je krijgt van ons een bevesting en het UWV betaalt onze factuur.

Vraag hier direct een STAP-aanmeldingsbewijs aan

praktisch systemisch werken

een luxe tweedaagse training voor professionals
€ 975,-

basistraining Rake Vragen

een dag over hoe je Rake Vragen kunt inzetten

€ 284,35

opleiding Rake Vragen

alle ins en outs in een complete opleiding
€ 1.445,95

of kies hier uit ons online aanbod

coaching met Rake Vragen

introductie met coaching

een snelle en adequate manier om jezelf een upgrade te geven
€ 239,-
opleiding systemisch werken met rake vragen

opleiding Systemisch werken met Rake Vragen

alle ins en outs in een complete opleiding
€ 1.203,95