fbpx

Siets over Siets

Ik houd heel erg van het gedoe dat er in organisaties gemakkelijk ontstaat. Als organisatieadviseur heb ik jarenlang reorganisaties en samenvoegingen begeleid. Inmiddels werk ik vooral als sparringpartner van directies en coach van teams. Ik zie heel snel wat de verborgen dynamieken zijn. Soms is het voor mij zo evident dat ik vergeet dat het voor anderen helemaal niet zo duidelijk is. Mijn stijl is direct, doortastend en ik hou van eenvoud. Hoe minder toeters en bellen of andere voorwaarden, hoe krachtiger de verandering.

Niet veel mensen begrijpen het, maar ik vind individuele coaching helemaal niet leuk. Gelukkig zijn er héél veel andere mensen die het wel leuk vinden. En goed kunnen. Aan mij heb je iets als je even wilt sparren over hoe je beweging kunt krijgen in je organisatie, team of hoofd. Al die dynamieken die kriskras door elkaar lopen, daar heb ik altijd ideeën voor. 

 

Typisch Siets

“Beweging is meer natuurlijk dan stilstand. Je hoeft dus alleen maar te raken waar het stilstaat.”

Hoe Rake Vragen zijn ontstaan

Alles wat ik leerde in mijn opleidingen tot begeleider van familie- en organisatieopstellingen, kwam me zo natuurlijk voor. Alsof ik het ergens al wist, maar nooit eerder taal en vorm had gevonden. De vragen van Anton de Kroon en Jan Jacob Stam maakten iets wakker in mij. Vanuit daar heb ik Rake Vragen ontwikkeld.

Locatie

Ik werk online en op locatie.