Een vraag op zichzelf is niet zo veel, ook niet als het een Rake Vraag is. Bekijk de video (00:54) of lees de transcript onder de video om het essentiële  geheime ingrediënt te ontdekken.

het geheime ingrediënt

transcript 

Rake Vragen hebben een geheim ingrediënt. Dat geheime ingrediënt ben jij. Hoe dat ingrediënt werkt zie je zo goed bij scheidsrechters. De beste scheidsrechters hebben een -wat ik noem- hoge kwaliteit van aanwezigheid. Nog voor ze het veld op lopen hebben ze al overwicht, zo leiden ze het spel. Slechte scheidsrechters zie je vaak pas bij het eerste fluitsignaal.

Een hoge kwaliteit van aanwezigheid krijg je door met je aandacht in het hier en nu te zijn, jezelf in een ontspannen staat te brengen en door te weten wat je taak is, inclusief de begrenzing hiervan. Met dit geheime ingrediënt wordt elke vraag een uitnodiging om de verborgen verbindingen te onderzoeken.

Siets Bakker stelt Rake Vragen met uitroeptekens

Tenslotte nog dit

Deze content is exclusief bedoeld voor jou als gebruiker van de Rake Vragen app. Ik hoop dat het je plezier en beweging brengt, dat is mijn missie met Rake Vragen, maar het is niet toegestaan de link van deze pagina met anderen te delen. Ik vertrouw op je respect voor mijn werk. Als je de content wilt delen, adviseer dan om de app te installeren en aan te melden. Siets Bakker