cript> Systemisch werken met een van de Rake Vragen coaches
Een goede systemische interventie kan je wereld veranderen. In vorm van een vraag, een opstelling of nog anders. Deze drie coaches hebben het bij hun coachees al honderden keren meegemaakt.Elk op hun eigen manier.

Klik op de coach die je het meest aanspreekt

Annemarie van Kallen

Voluit leven…voluit coachen, daar ga ik voor. Als je samen met mij op ontdekkingstocht gaat kan je van één ding zeker zijn en dat is dat je een reisgenoot treft die uitdagingen niet uit de weg gaat en met volle aandacht waarneemt wat je niet zegt of welke stap je nog niet durft te zetten en dat zichtbaar maakt zodat het (weer) kan stromen.

Corinne Kassels

Ik geniet ervan als mensen kiezen voor ontwikkeling en zo hun eigen innerlijke kracht aanboren. Zo ontstaan verbindende leiders die hun teams tot grotere hoogte stuwen. In beide processen raak ik graag de juiste snaren. Samen het onzichtbare zichtbaar maken en het onbesprokene bespreekbaar. Daar zet ik mijn vele jaren ervaring op het gebied van leiderschap, coaching én mijn eigen levenspad voor in. Uitdagend, verhelderend, betrokken, op maat, met warme scherpte en een goede dosis humor ga ik graag met jou en/of je team aan de slag.

Ine Ruijfrok

Ik ben nog steeds benieuwd naar wat ik wil worden, later als ik groot ben. De zoektocht naar werk dat bij me past en waar ik op mijn plek ben heeft me gebracht waar ik nu ben. De ontdekkingen, inzichten en tools zet ik nu in om anderen te helpen werk te doen dat pas, waar je energie van krijgt,  wat je makkelijk afgaat en waar je steengoed in bent. Ik werk in het moment, intuïtief, associatief en kom met jou op paden die je niet bedenkt. Anders kijken dan je gewend bent om te doen, het liefst door de ogen van een paard, dat is mijn ding.

Of boek gelijk een afspraak met een van deze drie coaches wanneer het jou het beste past

afspraak boeken
€ 125,- ex. 21% BTW

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.