cript> Rake Vragen coaching over jezelf
Naar binnen kijken. Samen aandacht voor jou. Iemand die je helpt in de spiegel te kijken en te durven zien. Dat kunnen alle Rake Vragen coaches maar deze drie in het bijzonder. Elk op hun eigen manier.

Klik op de coach die je het meest aanspreekt

Marije Peters

Jouw eigen pad ontvouwt zich als je mogelijkheden ziet. Niet kiezen of delen, maar juist een speelveld met meerdere opties. Met aandacht, humor en een scherpe blik ben ik aanwezig. Zo kan jij moeiteloos en met passie je weg veerkrachtig vervolgen met nieuw perspectief. Voluit leven vol vertrouwen.

Anne-Marie Cuppen

Al meer dan 30 jaar luister ik naar het hart van dieren en de ziel van mensen. Luisteren naar wat zich aandient, wat gehoord wil worden. Elkaar ontmoeten, samen op pad, zoeken naar betekenis en een andere blik. Online veilig op afstand verbonden, in- en uitzoomend op jouw vragen. Helder en met humor, zacht en analytisch, krachtig en

Of boek gelijk een afspraak met een van deze twee coaches wanneer het jou het beste past

afspraak boeken
€ 125,- ex. 21% BTW

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.