cript> Rake Vragen coaching over je werk
Voor als het even niet meer lekker loopt op je werk. Met je collega, je team of je leidinggevende. Als je twijfelt, je vastgelopen bent of wat eerst leuk was, nu een last is. Deze drie Rake Vragen coaches weten wat je te vragen. Elk op hun eigen manier.

Klik op de coach die je het meest aanspreekt

Rob Raeijmaeckers

Het lijkt me oprecht leuk om een stuk met jou mee te lopen in jouw Rake Vragen avontuur. Vanuit een goede 'kwaliteit van aanwezigheid' creëren we openingen en beweging. De vragen brengen extra moed en diepgang. Wanneer we verbinden met het nu ontstaat intuïtief de volgende stap, vol vertrouwen dat het leven ons vangt. Niet meer automatisch meegaan met het patroon of de gedachte. Maar ontvankelijk in ieder nieuw nu.

Maaike Mulder-Pol

Ik ben onderzoekend, intuïtief, en ik word blij van echt contact met de ander. Ik help je om ruimte te voelen voor ontwikkeling, en om de (loopbaan)keuze te maken die klopt met wie je van binnen bent. Zodat je voldoening haalt uit je werk en leven, en innerlijke rust ervaart. Mijn stijl is, licht, helder en gelijkwaardig onderzoekend, en met mijn vragen en sfeer van oordeelloosheid komen we snel tot de kern.

Frances van den Broeke

Als kind van immigranten heb ik de zoektocht-naar-je-roots met de paplepel meegekregen, net als de dualiteiten wij-zij, onder-boven, en binnen-buitenkant. In mijn coaching gaat het in essentie meestal daar over. En over zelfontwikkeling, mededogen en richting vinden. Jij bent leidend en ik sta naast je. Met een zoekend oor, humor en onverwachte zijpaden zoom ik met jou in en uit, op zoek naar de kern en ruimte voor groei!


Of boek gelijk een afspraak met een van deze drie coaches wanneer het jou het beste past

afspraak boeken
€ 125,- ex. 21% BTW

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.