cript> Rake Vragen coaching over jezelf
Naar binnen kijken. Samen aandacht voor jou. Iemand die je helpt in de spiegel te kijken en te durven zien. Dat kunnen alle Rake Vragen coaches maar deze drie in het bijzonder. Elk op hun eigen manier.

Klik op de coach die je het meest aanspreekt

Corinne Kassels

Ik geniet ervan als mensen kiezen voor ontwikkeling en zo hun eigen innerlijke kracht aanboren. Zo ontstaan verbindende leiders die hun teams tot grotere hoogte stuwen. In beide processen raak ik graag de juiste snaren. Samen het onzichtbare zichtbaar maken en het onbesprokene bespreekbaar. Daar zet ik mijn vele jaren ervaring op het gebied van leiderschap, coaching én mijn eigen levenspad voor in. Uitdagend, verhelderend, betrokken, op maat, met warme scherpte en een goede dosis humor ga ik graag met jou en/of je team aan de slag.

Rob Raeijmaeckers

Het lijkt me oprecht leuk om een stuk met jou mee te lopen in jouw Rake Vragen avontuur. Vanuit een goede 'kwaliteit van aanwezigheid' creëren we openingen en beweging. De vragen brengen extra moed en diepgang. Wanneer we verbinden met het nu ontstaat intuïtief de volgende stap, vol vertrouwen dat het leven ons vangt. Niet meer automatisch meegaan met het patroon of de gedachte. Maar ontvankelijk in ieder nieuw nu.

Nannette Vilders

Als kind hield ik al van de zee. De golven, de branding, de beweging van eb en vloed. Zo is het ook in mijn coaching. In de storm ontmoeten wij elkaar en bewegen we toe naar rust en ruimte. Vanuit een veilige plek bied ik jou klaarheid, eenvoud en ordening. Hierdoor kom jij snel tot de kern en ontstaat een nieuwe koers, een nieuw verhaal.


Of boek gelijk een afspraak met een van deze drie coaches wanneer het jou het beste past

afspraak boeken
€ 125,- ex. 21% BTW

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.