cript> Rake Vragen coaching over je familie
Zijn wie je bent. Weten waar je staat. Voelen waar je uit voortkomt. Kies een van deze drie coaches als je hulp wilt bij persoonlijke vraagstukken, over jou en je familie. Zij kennen ze. Elk op hun eigen manier.

Klik op de coach die je het meest aanspreekt

Maaike Mulder-Pol

Ik ben onderzoekend, intuïtief, en ik word blij van echt contact met de ander. Ik help je om ruimte te voelen voor ontwikkeling, en om de (loopbaan)keuze te maken die klopt met wie je van binnen bent. Zodat je voldoening haalt uit je werk en leven, en innerlijke rust ervaart. Mijn stijl is, licht, helder en gelijkwaardig onderzoekend, en met mijn vragen en sfeer van oordeelloosheid komen we snel tot de kern.

Karin Bibo

Ik geniet ervan als ik iemand of een team begeleid van ‘onbewust onbekwaam’ naar ‘bewust onbekwaam’. Door vragen te stellen en observaties te delen word je je bewust van patronen, van dat wat niet lukt en wat je eigen rol daarin is. Ik zet het proces stil om het ongemak te verduren. En dat is de eerste stap naar 'bewust bekwaam', naar een betere versie van jezelf of naar een goed samenwerkend team. Ik ben betrokken, creatief en direct. Vanuit oprechte interesse raak ik snel de juiste snaar. En met humor maak ik het ongemak hanteerbaar.

Marije Peters

Jouw pad ontvouwt zich verder als je mogelijkheden ziet. Niet kiezen of delen, maar juist een speelveld met meerdere opties. Met aandacht, humor en een scherpe blik ben ik aanwezig. Zo kan jij moeiteloos en met passie je weg veerkrachtig vervolgen met nieuw perspectief. Voluit leven vol vertrouwen.






Of boek gelijk een afspraak met een van deze drie coaches wanneer het jou het beste past

afspraak boeken
€ 125,- ex. 21% BTW

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.