cript> Rake Vragen coaching over alles
Alles mag er zijn. Alles kan er zijn. Soms weet je vooraf niet wat er is of hoe het er kan zijn. Deze coaches zijn hier expert in. Elk op hun eigen manier. Jij bepaalt de eerste vraag, zij stellen de vragen die jij nog niet gesteld hebt.

Klik op de coach die je het meest aanspreekt

Els van Ouwerkerk

Rake Vragen hebben mij veel gebracht en dat gun ik een ander ook.

Hard werken en niet vooruitkomen was voor mij geen onbekend terrein. Ik werk op wat zich aandient en verbind mij graag met wat er niet gezegd wordt, maar waar wel de aandacht naar uit mag gaan. Vroeger wilde ik alles weten. Nu werk in vanuit het niet hoeven weten en zonder oordeel. Ik neem waar vanuit mijn hoge kwaliteiten van aanwezigheid. Hierdoor hoef ik niet na te denken over een Rake Vraag; ze dienen zich gewoon aan. Het is fijn om te zien wat er allemaal aan kwaliteiten in iemand zit en dat door die Rake Vraag ‘oude’ patronen in beweging komen.

Anne-Marie Cuppen

Al meer dan 30 jaar luister ik naar het hart van dieren en de ziel van mensen. Luisteren naar wat zich aandient, wat gehoord wil worden. Elkaar ontmoeten, samen op pad, zoeken naar betekenis en een andere blik. Online veilig op afstand verbonden, in- en uitzoomend op jouw vragen. Helder en met humor, zacht en analytisch, krachtig en verdiepend.

Nannette Vilders

Als kind hield ik al van de zee. De golven, de branding, de beweging van eb en vloed. Zo is het ook in mijn coaching. In de storm ontmoeten wij elkaar en bewegen we toe naar rust en ruimte. Vanuit een veilige plek bied ik jou klaarheid, eenvoud en ordening. Hierdoor kom jij snel tot de kern en ontstaat een nieuwe koers, een nieuw verhaal.

Of boek gelijk een afspraak met een van deze drie coaches wanneer het jou het beste past

afspraak boeken
€ 125,- ex. 21% BTW

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.