cript> Rake Vragen

Maaike Mulder-Pol

Ik ben onderzoekend, intuïtief, en ik word blij van echt contact met de ander. Ik help je om ruimte te voelen voor ontwikkeling, en om de (loopbaan)keuze te maken die klopt met wie je van binnen bent. Zodat je voldoening haalt uit je werk en leven, en innerlijke rust ervaart. Mijn stijl is, licht, helder en gelijkwaardig onderzoekend, en met mijn vragen en sfeer van oordeelloosheid komen we snel tot de kern.

 • Als je niet weet wat je volgende (loopbaan)stap zal zijn
 • Als je jezelf in bepaalde situaties en bij bepaalde personen steeds weer in hetzelfde gedrag ziet schieten, en hierin een ontwikkelstap wil maken
 • Als je onrust ervaart omdat de vraag of je in je werk nu wel echt alles eruit haalt wat erin zit, blijft terugkomen
 • Hoger opgeleide professionals
 • Managers
 • Ondernemers
 • Als je niet weet wat je volgende (loopbaan)stap zal zijn
 • Als je jezelf in bepaalde situaties en bij bepaalde personen steeds weer in hetzelfde gedrag ziet schieten, en hierin een ontwikkelstap wil maken
 • Als je onrust ervaart omdat de vraag of je in je werk nu wel echt alles eruit haalt wat erin zit, blijft terugkomen
 • Hoger opgeleide professionals
 • Managers
 • Ondernemers

check out

Rond de check out procedure af en ontvan g een mail met een factuur en een mail met een link waarmee je direct je afspraak kunt plannen.

plan je afspraak

Klik op de link in de mail en krijg toegang tot de agenda van Wout en plan gelijk je afspraak. Na bevestiging ontvang je een link naar Zoom en een agenda uitnodiging.

laat je coachen

Zorg dat je op tijd inlogt en haal het maximale uit de coaching! Normaal gezien zijn 30 minuten meer dan genoeg om flink wat beweging te brengen.
boek hier je afspraak
€ 125,- ex. 21% BTW
“Ik moet zeggen dat ik vaak moest nadenken over wat het antwoord op de vraag was, iets wat ik normaliter niet zo snel heb. Dit is ook omdat niet veel mensen me uit mijn comfort zone kunnen trekken (of ik laat het niet toe) en ik dit wel bij Maaike had.”

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Maaike. Ze weet de juiste vragen te stellen en je te helpen antwoord te vinden waar je zelf (bewust of onbewust) niet aan dacht. Hierdoor heb ik de richting gevonden die ik op wil.”

“Maaike heeft me geholpen om dichter bij mijn gevoel te komen en blijven. En beter mijn grenzen aan te geven en bewustere keuzes te maken.”

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.