cript> Rake Vragen

Ine Ruijfrok

Ik ben nog steeds benieuwd naar wat ik wil worden, later als ik groot ben. De zoektocht naar werk dat bij me past en waar ik op mijn plek ben heeft me gebracht waar ik nu ben. De ontdekkingen, inzichten en tools zet ik nu in om anderen te helpen werk te doen dat pas, waar je energie van krijgt,  wat je makkelijk afgaat en waar je steengoed in bent. Ik werk in het moment, intuïtief, associatief en kom met jou op paden die je niet bedenkt. Anders kijken dan je gewend bent om te doen, het liefst door de ogen van een paard, dat is mijn ding.

kies Ine

 • Wanneer je je afvraagt wat je nu ECHT wil, wat je talent is en welk werk bij je past
 • Als je beter en gemakkelijker met jezelf wil samenwerken en meer leiderschap wil nemen in je werk en leven
 • Als je een andere richting op wil in je werk maar niet goed weet hoe het aan te pakken

Ine coacht

 • 45-Plussers, vooral vrouwen, die vanuit interesse en talenten hun 2e carrière willen vormgeven
 • Jonge vrouwelijke professionals vanaf HBO niveau.
 • Medewerkers en werkzoekenden vanaf MBO plus niveau en hoger

kies Ine

 • Wanneer je je afvraagt wat je nu ECHT wil, wat je talent is en welk werk bij je past
 • Als je beter en gemakkelijker met jezelf wil samenwerken en meer leiderschap wil nemen in je werk en leven
 • Als je een andere richting op wil in je werk maar niet goed weet hoe het aan te pakken

Ine coacht

 • 45-Plussers, vooral vrouwen, die vanuit interesse en talenten hun 2e carrière willen vormgeven
 • Jonge vrouwelijke professionals vanaf HBO niveau.
 • Medewerkers en werkzoekenden vanaf MBO plus niveau en hoger

hoe het werkt

check out

Rond de check out procedure af en ontvan g een mail met een factuur en een mail met een link waarmee je direct je afspraak kunt plannen.

plan je afspraak

Klik op de link in de mail en krijg toegang tot de agenda van Wout en plan gelijk je afspraak. Na bevestiging ontvang je een link naar Zoom en een agenda uitnodiging.

laat je coachen

Zorg dat je op tijd inlogt en haal het maximale uit de coaching! Normaal gezien zijn 30 minuten meer dan genoeg om flink wat beweging te brengen.

boek nu je coaching met Ine

boek hier je afspraak
€ 125,- ex. 21% BTW

Wat anderen over Ine zeggen

"Ine combineert rake vragen met haar heldere, intuïtieve weten en systemische paarden coaching: die combinatie brengt mij naar ervaringen die mij diepgaande inzichten opleveren."

"In een periode dat ik mijzelf kwijt was kwam ik Ine tegen. Ine luisterde, doorvragend en toen die ene rake vraag, die mij heeft wakker geschud, aan het denken gezet en er mede voor heeft gezorgd dat ik mij zelf heb hervonden en weer positief in het leven sta."

Typisch Ine!

Neem de wijsheid van je intuïtie serieus, die brengt je verder dan je denkt…

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.