cript> Rake Vragen

Frances van den Broeke

Als kind van immigranten heb ik de zoektocht-naar-je-roots met de paplepel meegekregen, net als de dualiteiten wij-zij, onder-boven, en binnen-buitenkant. In mijn coaching gaat het in essentie meestal daar over. En over zelfontwikkeling, mededogen en richting vinden. Jij bent leidend en ik sta naast je. Met een zoekend oor, humor en onverwachte zijpaden zoom ik met jou in en uit, op zoek naar de kern en ruimte voor groei!

kies Frances

 • Loopbaanvraagstukken
 • Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
 • Inclusie

Frances coacht

 • Medewerkers/studenten/werkzoekenden vanaf HBO niveau
 • Leidinggevenden
 • ZZP-ers

kies Frances

 • Loopbaanvraagstukken
 • Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
 • Inclusie

Frances coacht

 • Medewerkers/studenten/werkzoekenden vanaf HBO niveau
 • Leidinggevenden
 • ZZP-ers

hoe het werkt

check out

Rond de check out procedure af en ontvan g een mail met een factuur en een mail met een link waarmee je direct je afspraak kunt plannen.

plan je afspraak

Klik op de link in de mail en krijg toegang tot de agenda van Wout en plan gelijk je afspraak. Na bevestiging ontvang je een link naar Zoom en een agenda uitnodiging.

laat je coachen

Zorg dat je op tijd inlogt en haal het maximale uit de coaching! Normaal gezien zijn 30 minuten meer dan genoeg om flink wat beweging te brengen.

boek nu je coaching met Frances

boek hier je afspraak
€ 125,- ex. 21% BTW

Wat anderen over Frances zeggen

"Haar simpele, maar doeltreffende vragen zetten mij aan het denken; mijn twijfels veranderden in vastberadenheid en ik kreeg weer vertrouwen in mijn toekomst. Dank je Frances, voor je luisterend oor en enthousiaste advies!"

"In twee inspirerende gesprekken, met de nodige humor en een goede lach, heb ik diepe inzichten mogen krijgen. Ik kan weer verder!"

"Frances hielp mij om met een frisse blik naar alle mogelijkheden te kijken, ook buiten de gebaande paden die (onbewust) in mijn hoofd zaten. Frances pikt tijdens de coaching sessie de juiste onderwerpen eruit om verder op in te zoomen. Heel waardevol! Bedankt voor de ontwapenende gesprekken."

Typisch Frances!

Waar kom je vandaan?
(vraag van mijn moeder)

coaching

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.