cript> Rake Vragen

Corinne Kassels

Ik geniet ervan als mensen kiezen voor ontwikkeling en zo hun eigen innerlijke kracht aanboren. Zo ontstaan verbindende leiders die hun teams tot grotere hoogte stuwen. In beide processen raak ik graag de juiste snaren. Samen het onzichtbare zichtbaar maken en het onbesprokene bespreekbaar. Daar zet ik mijn vele jaren ervaring op het gebied van leiderschap, coaching én mijn eigen levenspad voor in. Uitdagend, verhelderend, betrokken, op maat, met warme scherpte en een goede dosis humor ga ik graag met jou en/of je team aan de slag.

 • Als je steeds opnieuw in dezelfde patronen stapt en dat nu eens echt wilt doorbreken
 • Als je wilt groeien als mens en kiest voor innerlijk leiderschap in verbinding
 • Omdat je weet dat als jij ontwikkelt, jouw leiderschap en je team mee ontwikkelen
 • Leidinggevenden/managers (en hun team)
 • Mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken
 • ZZP-ers en ondernemers
 • Als je steeds opnieuw in dezelfde patronen stapt en dat nu eens echt wilt doorbreken
 • Als je wilt groeien als mens en kiest voor innerlijk leiderschap in verbinding
 • Omdat je weet dat als jij ontwikkelt, jouw leiderschap en je team mee ontwikkelen
 • Leidinggevenden/managers (en hun team)
 • Mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken
 • ZZP-ers en ondernemers

check out

Rond de check out procedure af en ontvan g een mail met een factuur en een mail met een link waarmee je direct je afspraak kunt plannen.

plan je afspraak

Klik op de link in de mail en krijg toegang tot de agenda van Wout en plan gelijk je afspraak. Na bevestiging ontvang je een link naar Zoom en een agenda uitnodiging.

laat je coachen

Zorg dat je op tijd inlogt en haal het maximale uit de coaching! Normaal gezien zijn 30 minuten meer dan genoeg om flink wat beweging te brengen.
boek hier je afspraak
€ 125,- ex. 21% BTW

“Corinne hielp me heel scherp te krijgen waarom ik doe wat ik doe. Ik wil haar zó enorm bedanken voor het stellen van de juiste Rake Vragen en mij op het spoor zetten van de dingen die ik nog te helen had. Sindsdien ging alles stromen in mijn business!”

“De sessies met Corinne hebben me het zelfvertrouwen gegeven aan de slag te gaan met de angsten en patronen die mij belemmeren mijn potentieel te benutten, op de werkvloer en daarbuiten. Betrokken, begripvol, praktisch, to-the-point én met humor. In korte tijd ben ik tot belangrijke inzichten gekomen en kreeg handvatten om mee aan de slag te gaan.”

“Corinne heeft mij laten ervaren dat ik niet meer het meisje van vroeger ben dat zich staande moet houden. Ik besef nu pas echt dat ik goed ben zoals ik ben. Dat geeft vertrouwen, ik durf nu ook los te laten en te varen op mijn gevoel en intuïtie.”

Ik geloof in jouw eigen wijsheid. Alles is er namelijk al. Ik help je slechts dat aan te boren...

Hoe lang duurt de coaching?

Rake Vragen coaching is kort en krachtig. 30 MInuten is in vrijwel alle gevallen méér dan voldoende. Wij kijken niet naar de klok, wij kijken naar beweging.

Waarom is de coaching online?

Het soort coaching dat Rake Vragen brengt is uitstekend geschikt om online te doen. Het is niet nodig om fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door online te werken blijft de coaching betaalbaar en ben je flexibel in het moment waarop je de coaching wilt krijgen.

Wat als ik er iets tussenkomt in mijn agenda?

Geen probleem. Je kunt één keer je coachafspraak verzetten. Doe dit wel minimaal 48 uur vantevoren, anders vervalt je coachafspraak.

Wordt de coaching ook opgenomen?

Nee, om jouw privacy maximaal te garanderen wordt de coaching niet opgenomen.

Ik wil geen gebruik maken van Zoom als platform. Is er een alternatief?

Als je geen gebruik wilt maken van Zoom dan kun je na het maken van de afspraak, een mail sturen met een link van het platform van je keuze. Een andere mogelijkheid is om de coaching telefonisch te doen. Stuur ons een mail met je telefoonnummer en de coach zal je op het afgesproken moment bellen.

Wat als ik niet tevreden ben over de coaching?

In het zeldzame geval dat er geen beweging ontstaat in je coaching, kun je kostenloos een nieuwe afspraak maken met een van de andere Rake Vragen coaches.