Mijn leven. In willekeurige volgorde…

moeder  •  MudMasters  •  opsteller  •  spelen  •  West-Friesland  •  werk  • allergie voor arrogantie  •  dochter  •  uitgever  •  lekker eten  •  loyaal  • nuchter  •  Kees  •  schrijver  •  nog steeds te zwaar  •  lachen  • ondernemer  •  vernieuwend  •  sterk  •  autonomie  •  gewoon  •  schrijven •  zus  •  Rotterdam  •  organisatieadviseur  • water

Hoe Rake Vragen zijn ontstaan

Alles wat ik leerde in mijn opleidingen tot begeleider van familie- en organisatieopstellingen, kwam me zo natuurlijk voor. Alsof ik het ergens als wist maar nooit eerder taal en vorm had gevonden. De vragen van Anton De Kroon en Jan Jacob Stam maakten iets wakker in mij.  Vanuit daar heb ik de Rake Vragen ontwikkeld.

Workshops en presentaties

Ik geef regelmatig workshops en presentaties als onderdeel van opleidingsprogramma’s en op congressen. Coaches kunnen mijn workshop volgen bij De School voor Coaching, Rake Vragen staan bijvoorbeeld geprogrammeerd bij De Amsterdamse School, de provincie Noord Brabant en op het congres Krachtig Teams Bouwen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Boekbesprekingen op YouTube

Op het YouTube kanaal ‘BookSpace Nederland‘ bespreken Annelies Meijers en ik boeken in de categorie systemisch en management. We dagen elkaar uit bepaalde boeken te lezen en vertellen over onze lezerservaringen.

siets@rakevragen.com
+31 (0)6 811 32 472