Ontdek

Rake Vragen

Ontdek wat Rake Vragen jou kunnen brengen

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Rake Vragen! Rake Vragen zijn ontdekt en ontwikkeld door Siets Bakker. Ze heeft Rake Vragen ontwikkeld zodat jij een hele makkelijk bruikbare manier hebt om de kennis van familie- en organisatieopstellingen zelf te gebruiken.

Rake Vragen kunnen je helpen om op een andere manier naar een situatie of uitdaging te kijken. Je hebt niet veel nodig om met Rake Vragen aan de slag te gaan. Een vraag kan al voldoende zijn om iets in beweging te brengen dat anders steeds maar zou vastlopen.

Maak kennis met Rake Vragen op de manier die jij wilt: lees de blogs, kijk de video’s of luister naar de podcasts.

 

Ontdek in de blogs

In de blogs schrijft Siets Bakker over hoe zij Rake Vragen toepast in haar werk, haar bedrijf en haar privéleven.

Ontdek in de video’s

In de video’s zie je hoe Rake Vragen uitwerken in jouw praktijk. Iedere video is een uitnodiging om zelf te onderzoeken wat wel en niet waar is in jouw wereld.

Ontdek in de podcasts

Siets Bakker is een echte podcast fan, ze is dan ook graag een gast in diverse podcastseries. Vooral wanneer Rake Vragen en de podcastserie een niet voor de hand liggende combinatie lijken.

Boek, toolbox en app

Als je Ă©cht aan de slag wilt met Rake Vragen. Lees dan het boek, gebruik de toolbox of check de app. Meer informatie vind je in de shop.