Video Aspect Ratio: 4:1

Levenskracht!

48 uur vól levenskracht, contact en plezier 
10, 11 & 12 juni 2022

48
uur verblijf
55
kampeerplekken
20+
activiteiten
100
deelnemers

Levenskracht!

Alles wat er in de wereld gebeurt op dit moment en wat er de afgelopen jaren gebeurd is, is één grote uitnodiging om volledig vanuit je eigen levenskracht te leven. Ook al valt dat niet altijd mee. Vooral niet als je je daar soms alleen in voelt staan.


We nodigen je uit om je 48 uur lang hélemaal onder te dompelen in je eigen levenskracht en in die van anderen. Voor jezelf, voor anderen, voor alles waar je bijhoort en daar voorbij.

meedoen
€ 175,- inc 21% BTW

De volgende activiteiten zijn bevestigd

ecstatic dance

Kom op, beweeg. Laat de muziek je terugvoeren naar jouw oorsprong, jouw levenskracht. Herstel de verbinding met jezelf en verdiep je zelfliefde met Fem.

yoga

We laten je kennismaken met Pralaya yoga. Deze yoga is ontworpen om jouw zwakke plekken te versterken en draait om realignment. 

breathwork

Levenskracht begint bij de adem. Ontmoet de kracht in jezelf en maak kennis met diverse ademtechnieken, onder begeleiding van Joris.
Transformatief en herstellend.

open space

Een ruimte creëren om met elkaar, in een opstelling, te kijken naar iets wat ons individueel en als groep bezighoudt. Op zoek naar de onderstroom en de beweging van het geheel. Nieuwsgierig, zonder verwachtingen, zonder te weten waartoe het leidt en vol vertrouwen dat iedere opstelling een begin van een nieuwe kijk kan zijn. Onder begeleiding van Sandra en Nicole.

voorouderveld

De ervaring om je hele voorouderveld in beeld te krijgen is onvergetelijk. Siets brengt je stap voor stap in contact met jouw oorsprong.

ijsbad

Enlarge your power. Dat we tot veel meer in staat zijn weten we al lang. Het ijsbad is een geweldige manier om jouw ongekende vermogens te ervaren. Plotselinge koude kan heftige fysieke en mentale reacties oproepen. De synchronisatie tussen het brein en het lichaam kan daarbij de overhand nemen. Zodra we beginnen te denken zoals we ons voelen gaan we nog sterker voelen zoals we denken. Onder zorgvuldige begeleiding van Sisto en Jeroen.

stiltewandeling

In de vroege ochtenduren van de zondag wagen we ons aan een stille wandeling. Even alleen maar met jezelf in het wonderschone landschap van Nederland.

enneagram

Wat is de motivatie voor jouw handelen en gedachtes? Leer jezelf kennen aan de hand van het enneagram.

schilderen

In ons liggen mooie schatten, soms nog iets verscholen en andere mogen nog meer naar de voorgrond en wat aandacht krijgen. In dit uur laten wij de schatten (ons potentieel) in het creatief proces naar boven komen.

lachend de stilte in

In dit experiment maken we gebruik van de kracht van de lach en de kracht van de stilte in verbinding met elkaar. Verras jezelf en elkaar, met Bianca.

schrijven

Schrijven omdat je daar zin in hebt. Ook al heb je het nog nooit gedaan.
Pak pen en papier, laat je uitdagen door een schrijfschema en verwoord, rond een thema, je gedachten en gevoelens.
Schrijf wat er op dat moment in je opkomt, de woorden komen vanzelf.
Wat je schrijft kun je met anderen delen of voor jezelf houden, met Maureen.

vision of dream board

Maak jouw Vision of Dream Board met Frederik. Een inspirerende workshop om je dromen, wensen en doelen te verbeelden. We gaan waarderend onderzoeken welke dromen, wensen en doelen er nu bij jou spelen. Vervolgens zoeken we passende beelden of foto's en gaan we aan de slag met papier, lijn en schaar. Je gaat naar huis met een intuïtieve visualisatie die prachtig op de koelkast kan hangen. Zo wordt je herinnert aan je toekomstplannen.

zingen

Voel de kracht van je eigen stem, vanuit je buik, en laat je horen! Samen zoeken we naar wat er hardop gezongen mag worden.

DO-IN

Rekkend en strekkend wakker worden met DO-IN, een welkomstgroet langs je meridianen, begeleid door Susanne.

muziek

Is muziek jouw levenskracht? Neem jouw instrument mee en deel je talent (akoestisch) bij het kampvuur. 

vitaal via je voeten

In deze bewegingsworkshop ervaar je wat je voeten - je fundament van je lichaam - voor je vitaliteit en ontspanning kunnen betekenen. Voel je lijf en vervolg je dag stevig vanuit je basis!

voelen

Levenskracht zit in je lijf, een blokkade van levenskracht ook. Gemma laat je ervaren hoe je de wijsheid van je lijf kunt horen, zien en voelen om die blokkade op te lossen.

TRE-sessie

Martijn laat je kennis maken met Tension Releasing Exercises. Een methode waarbij je een lichaamseigen mechanisme activeert om (diepliggende) spanning in het lichaam te verminderen. In een verkorte TRE sessie ervaar je hoe het is om de controle even los te laten en het over te laten aan je lichaam.

JA zeggen

In flow zijn vraagt ook om NEE te kunnen zeggen. Ergens niet aan meedoen om trouw te kunnen zijn aan jouw waarheid. Een zuiver NEE is net zo belangrijk als een volmondig JA. Maar als je jezelf NEE hoort zeggen vanuit een automatisch impuls is het vaak onbedoeld en onbewust. Samen onderzoeken we hoe dat precies werkt. Weet jij welke onderliggende overtuigingen jou regelmatig belemmeren? Trui deelt een methodiek die ze vaak gebruikt. Het werken met het onderbewuste en kinesthetische tools maken daar deel van uit. Weet je welkom. 

the Work van Byron Katie

The work van Byron Katie is een manier om je eigen waarheden te bevragen en daarmee te relativeren. Dit kan heel veel gemoedsrust geven, vooral als het gaat over zaken, die je niet kunt veranderen (bijna de meeste dingen). De methode is heel simpel en vergt vooral oefening. Na een korte introductie kunnen we zelf in tweetallen aan de gang gaan, onder begeleiding van Dick.

Adem je vrij

We gaan, ieder voor zich, en tegelijkertijd met elkaar in een cirkel, ademen via een simpele maar krachtige ademhalingsmethode. Dit doe je liggend op een matras en je zult hierin begeleid worden door ademcoach en spaceholder Yvette en Alfred. Tijdens het ademen zullen we muziek draaien. 
De flow van bewegingsenergie die op gang komt door het ‘doorademen’ zorgt dat de spanningen en/ of blokkades in je lichaam loskomen en oplossen. Door intensief ademen wordt je hele systeem wakker. Deze vitalisering, zowel fysieke als emotionele, leidt tot een betere gezond- en fitheid, een hoger bewustzijnsniveau en het laat je een ongekende helderheid en rust ervaren.

natuuropstelling

Maak een natuuropstelling met Jolan.
Vogels, dieren, bomen, bosjes, bloemen, gras, al dat leven om je heen is gecreëerd door dezelfde bron, levenskracht. Wij mensen zijn ook onderdeel van de natuur, we komen van diezelfde bron. Voorbij je gedachten en verhalen kan je via natuurcoaching weer in verbinding komen met de wijsheid die er al in jezelf zit. Want alle antwoorden zitten al in jou verborgen. Jij weet diep van binnen zelf wat het beste voor jou is. Je maakt een natuuropstelling, waarbij we gebruikmaken van wat we om ons heen vinden. We hoeven hierbij alleen maar open en nieuwsgierig te zijn. Als we vertrouwen dat we de juiste vraag stellen, zal het juiste antwoord altijd komen. Met natuurcoaching kom je snel tot de kern. Moeiteloos.

jouw activiteit

Wat geeft jou Levenskracht? Wil je het met ons delen? Koop een kaartje en laat ons weten wat jij mee brengt.

jouw activiteit

Wat geeft jou Levenskracht? Wil je het met ons delen? Koop een kaartje en laat ons weten wat jij mee brengt.
Iedereen draagt iets bij aan het festival. Vanuit zijn/haar eigen levenkracht. Door een activiteit te organiseren, zoals die hierboven, door te assisteren bij een activiteit van iemand anders of door te helpen bij wat regelwerk. Een uurtje is genoeg. De line-up zal nog verder groeien naarmate meer mensen zich hebben aangemeld.

Je kunt je hier aanmelden

Deelname kost € 175,- (inc. 21% BTW) per persoon, dat is voor de standplaats van je tent, caravan of camper en alles daar tussenin, de genoemde maaltijden en toegang tot alle activiteiten. Je ontvangt een factuur na afronding van de betaalprocedure.
leiderschap is het leven vertrouwen

met liefde georganiseerd door

Siets Bakker
Fem Jacobs
Sisto Hendriks
Els van Ouwerkerk

Wat je kunt verwachten

kamperen

Kom met je tent, caravan, camper en alles daar tussenin naar camping Ontmoeten in Rekken. Iedereen op de camping komt voor het festival. Wij zorgen voor (vegetarische) maaltijden, jij zorgt voor wat je wilt drinken. Verder zijn er geen kosten. Vanaf vrijdagmiddag 12:00 tot zondag einde van de ochtend.

bijzondere activiteiten

Samen maken we het festival. Iedereen levert een bijdrage, een die het beste past bij je eigen levenskracht. Je kunt een activiteit aanbieden of assisteren bij een ander. Er zijn 6 rondes met activiteiten, bij één hier van ben je dus zelf aan zet en kun je anderen inspireren met wat jou  levenskracht geeft. 

bijzondere mensen

We maken geen reclame voor dit festival maar nodigen onze eigen netwerk uit en hun netwerken uit. Dit is de eerste keer dat we het festival organiseren. Met alles wat er achter én nog voor ons ligt, willen we een veld bieden waarin we kunnen rusten, lachen, voeden, delen, leren, zingen, versterken, genieten en verbinden.

nog even alles op een rijtje

48 uur verblijf op camping Ontmoeten in Rekken

Je bent welkom vanaf vrijdag 10 juni om 12:00 op camping Ontmoeten in Rekken. We heten je welkom, wijzen de plek aan voor je tent, caravan, camper of daar tussenin. 's Avonds eten we samen en er wordt bij het haardvuur vast wat muziek gemaakt. Zondag aan het einde van de ochtend ruimen we op en zeggen we elkaar gedag.

Een gevarieerd aanbod met zeker 20 verschillende activiteiten

Vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagochtend zijn er heel veel verschillende activiteiten van steeds een uur. De activiteiten worden verzorgd door andere bezoekers aan dit festival en laten zien hoe rijk het leven is: levenskracht dus.

Samen maken we het festival

We doen het samen. Ieder levert een eigen bijdrage. Door een activiteit aan te bieden, te assisteren bij de activiteit van iemand anders of te helpen met de organisatie. Niemand krijgt betaald, je ticket is uitsluitend om de kosten te dekken.

Gesloten beurs

Heb je eenmaal je ticket gekocht, dan zijn er geen andere kosten meer. Je portemonee blijft dicht. De activiteiten zijn vrij van commerciele bedoelingen. Neem je eigen drinken mee: genoeg voor jezelf en voor een ander.

Alle maaltijden inbegrepen

Het avondeten op vrijdag, ontbijt, lunch en avondeten op zaterdag en ontbijt op zondag is inbegrepen. De cateraar biedt vegetarische gerechten. We laten je vooraf weten wat er geserveerd wordt, dan weet je of het bij jou dieetwensen past. Zo niet, dan zul je zelf eten mee moeten nemen. Neem in elk geval eigen servies en bestek mee, we zijn tenslotte aan het kamperen! 

Kinderen en huisdieren

Het festival is niet geschikt voor kinderen. Voor tieners valt er genoeg te beleven: zeker na de twee jaren van lockdown is het extra belangrijk om hen in contact te laten komen met verschillende mensen en invloeden.

Honden zijn welkom, maar we vragen je wel je hond aangelijnd te houden en ons vooraf te laten weten dat je een hond meeneemt. Dan zorgen wij ervoor dat je een standplaats krijgt op een veld met andere bezoekers die ook hun hond hebben meegenomen.

Dit wil ik niet missen!

festival Levenskracht

Waarom een festival als deze?

Levenskracht: het vermogen om je eigen leven voluit te leven. Wat de omstandigheden ook zijn, want anderen er ook van mogen denken. In je eigen schoenen staan, dragen wat bij jou hoort en de rest laten.
Meer dan belangrijk in de roerige tijden waarin we leven. Het festival viert het leven en ieders levenskracht.
De organisatie is in handen van Fem Jacobs, Els van Ouwerkerk, Sisto Hendriks en Siets Bakker en wordt gefaciliteerd door Rake Vragen BV.

Waar wordt mijn ticketgeld aan besteedt?

Het festival wordt zonder enige winstoogmerk georganiseerd: eventuele opbrengst wordt geïnvesteerd in een eventuele volgende editie van het festival.
Het bedrag van de tickets wordt besteed aan de kosten voor de camping, de catering en kleine onvoorziene kosten.

Wat krijg ik precies?

Een ticket geeft toegang tot een standplaats op de camping vanaf vrijdag 10 juni 2022 12:00 tot zondagmiddag 12 juni 12:00, alle activiteiten en alle maaltijden vanaf diner op vrijdag tot en met ontbijt op zondag.
Een ticket kost € 175,- per persoon inclusief 21% BTW. Na ontvangst van betaling wordt een factuur verzonden.

Kan er rekening gehouden worden met mijn dieetwensen?

Nee. We willen de kosten laag houden en daarom zijn er geen aanpassingen mogelijk. Wel hebben we in het samenstellen van de keuze voor de catering vast zo veel mogelijk rekening gehouden met veel voorkomende dieetwensen. De aangeboden maaltijden zijn allemaal vegetarisch en er is een (beperkte) glutenvrije keuze. Neem voor jou specifieke wensen in geval zelf eigen eten mee.
Voor wie graag vlees eet, is er een aparte BBQ waar je je eigen vleesgerechten op kunt bereiden.

Wat zijn de voorzieningen?

De standplaatsen zijn allemaal groot genoeg voor een camper, caravan of tent. Iedere standplaats heeft een eigen elektravoorziening. De sanitaire voorzieningen zijn centraal geregeld.

Ik wil (g)een overnachting. Krijg ik korting hiervoor?

Nee. We werken met één vaste prijs. Het bijhouden van uitzonderingen kost erg veel tijd, die besteden we liever aan andere zaken. Ook wij van de organisatie, kopen zelf een ticket.

Welke kosten komen er nog meer bij?

Zodra je op het campingterrein bent, kun je je portomonnee gesloten houden. De enige kosten die je hebt zijn voor eten of drinken dat je zelf meeneemt en eventueel de kosten die je moet maken voor de activiteit die je aanbiedt.

Mag ik mijn kinderen meenemen?

Het festival is niet ingericht op jonge kinderen. Voor tieners valt er genoeg te beleven: zeker na de twee jaren van lockdown is het extra belangrijk om hen in contact te laten komen met verschillende mensen en invloeden. Er zijn inmiddels meerdere tieners die meekomen met hun ouders, meld de jouwe ook aan en neem ze mee.

Ik wil graag mijn hond meenemen. Kan dat?

Honden zijn welkom, maar we vragen je wel je hond aangelijnd te houden en ons vooraf te laten weten dat je een hond meeneemt. Dan zorgen wij ervoor dat je een standplaats krijgt op een veld met andere bezoekers die ook hun hond hebben meegenomen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Als wij het festival moeten annuleren krijg je 100% van je ticket vergoed. Dit is met uitzondering van de volgende situaties:
a. wij moeten annuleren vanwege maatregelen die door de overheid opgelegd worden.
b. wij moeten annuleren vanwege de weersomstandigheden (er wordt veel regen of ander onguur weer verwacht waardoor het niet of nauwelijks mogelijk is om buitenactiviteiten uit te voeren). Indien dit aan de orde is informeren we je hier uiterlijk donderdag 9 juni 19:00 over.
Voor de genoemde uitzonderingen geldt dat je 50% van je ticket vergoed krijgt. De overige 50% gebruiken we om reeds gemaakte kosten van te vergoeden, het bedrag dat hierna mogelijk overblijft gebruiken we voor een volgende editie van het festival.

Als je zelf moet annuleren is een restitutie helaas niet mogelijk. Neem contact met ons op als je je ticket wilt doorverkopen. Deelname aan het festival is in principe alleen op uitnodiging.