Bekijk de video (00:55) of lees de transcript onder de video. Deze keer gaat het over hoe jij de potentie van de vraag bepaalt door wat jij tegen jezelf zegt.

waar je innerlijk bent

transcript 

Als jonge vrouw werkte ik als consultant voor een bureau. Iedereen die voor dat bureau werkte moest een bepaald bedrag aan omzet binnenhalen. Het is mij nooit gelukt. Iedere keer dat ik een gesprek had met een potentiele klant, raakte ik paniek. Innerlijk was ik verbonden met het gevoel van falen. Ik kon mijn waarde niet laten zien. Pas veel later, toen ik me innerlijk kon verbinden met wat mijn waarde was, werden dit soort gesprekken leuk. De omzet volgde moeiteloos.

Zo werkt het met deze vragen ook. Waar jij je innerlijk mee verbindt als je een vraag stelt, bepaalt de potentie van de vraag. Voor Rake Vragen is de beste innerlijke verbinding die van ‘ik ben benieuwd wat er mogelijk wordt door deze vraag’.

Siets Bakker stelt Rake Vragen met uitroeptekens
Praktijk Programma Rake Vragen

Praktijk Programma

Breng Rake Vragen jouw praktijk binnen. In dit programma krijg je alle tools, kennis en werkvormen aangereikt die je nodig hebt. Met live werkcolleges, persoonlijke coachings en een uitgebreide online leeromgeving. Makkelijk in te passen in jouw leven en skills.

klik hier voor meer informatie en aanmelden

Gebruik de kortingcode <VRAGENSCHUDDEN> bij aanmelding. De eerste 30 aanmelders krijgen gratis de toolbox Rake Vragen t.w.v. € 39,50!

Siets Bakker stelt Rake Vragen met uitroeptekens

Tenslotte nog dit

Deze content is exclusief bedoeld voor jou als gebruiker van de Rake Vragen app. Ik hoop dat het je plezier en beweging brengt, dat is mijn missie met Rake Vragen, maar het is niet toegestaan de link van deze pagina met anderen te delen. Ik vertrouw op je respect voor mijn werk. Als je de content wilt delen, adviseer dan om de app te installeren en aan te melden. Siets Bakker