fbpx

DĂ­rect verschil

door je vragen

Siets Bakker

Je bent geĂŻnteresseerd in Rake Vragen. Hebt misschien het boek gelezen, de kennismakingstraining gedaan of iemand heeft jou dit type vragen gesteld. Je voelt aan dat er meer te halen is. Maar wat precies?

Je hebt wel eens gehoord van systemisch werken of hebt je er al in verdiept. Mooie kennis maar je wilt ook weten hoe je daar nou praktisch wat aan hebt.

In een slimme combinatie van een korte online cursus die je binnen een maand kunt afronden Ă©n een persoonlijke coaching met een gecertificeerde Rake Vragen coach merk je dĂ­rect het verschil dat Rake Vragen maken.

 

€ 125,-

exclusief BTW

Begin direct, kies je coach en boek een afspraak

klik hier om je aan te melden

Je kunt gelijk beginnen. Kies zelf je coach en het moment van de coaching. Eenvoudiger wordt het niet. Met behoud van diepgang en effectiviteit.

Na de introductie kun je eenvoudig doorstromen naar level 1, 2 en 3 van Rake Vragen. Als je dat wilt.

Introductie in vijf delen + coaching

  1. hoe je een context maakt waarin alles gevraagd kan worden
  2. gebruik alle informatie: systemische informatie toevoegen aan je analytische slimheid
  3. zet de gratis verdubbelaar in, die je ook nog eens altijd bij je hebt
  4. het geheime ingrediënt van Rake Vragen
  5. de beste manier om vragen te stellen 

ook voor jou een no-brainer?

Alle vragen beantwoord

Voor wie is de introductie bedoeld?

Voor jou, als je meer wilt weten van Rake Vragen en dat volledig naar je eigen agenda wilt inpassen. Je volgt een online cursus uit vijf delen, met vijf opdrachten Ă©n een online coaching van een van de gecertificeerde Rake Vragen coaches. Je kiest zelf door wie je gecoached wilt worden.

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt altijd direct beginnen met de introductie. Meld je aan, log in op de online leeromgeving, volg de modules die bij de Introductie horen, kies een coach en boek een afspraak.

Ik heb al kennis van systemisch werk. Leer ik nog wel iets nieuws?

Natuurlijk. De invalshoek van Rake Vragen heeft zich inmiddels tot een geheel eigen stroming ontwikkeld. Probeer het zelf. Voor € 125,- krijg je én de coaching én de introductietraining.

Mijn werkgever betaalt voor mij en ik heb vooraf een factuur nodig. Hoe kan ik de betaling regelen?

Stuur een mail naar contact@rakevragen.com met instructies voor facturering (sommige werkgevers werken met routecodes of inkoopnummers) en we zorgen dat je werkgever een factuur ontvangt. Na betaling van de factuur kun je beginnne en de coaching boeken.

Wat is het logische vervolg na de introductietraining?

96% Van de deelnemers aan de introductietraining stroomt door naar het complete programma, met level 1, 2, 3 en de eindopdracht. Bespaar € 100,- en meld je hier gelijk aan voor het complete programma.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een bericht. 

ook voor jou een no-brainer?