cript> een retreat op Finland met Siets Bakker en Sarah Cornally

retreat voor systemische zwaargewichten
in Finland

Ben jij intensief in contact met heftige systemen? Begeleid je vanuit jouw systemische wijsheid intense processen? Zorg dan nu voor jezelf. In deze retreat kalibreren we met onszelf, in de natuur en met elkaar.

7 dagen

midden in de natuur

8 collega's

net zo ervaren als jij

0 beren

op de weg

2 lodges

aan een prachtig meer

kalibreren

Ook van ons wordt veel gevraagd. We investeren veel in het steeds opnieuw aangaan van de patronen in de systemen waar we uit voortkomen. Keer op keer zijn we moedig genoeg om alles aan te kijken, alles te zeggen. Met risico op ons eigen lidmaatschap. We stellen ons lichaam beschikbaar om informatie en energie door te laten stromen.


Selfcare is geen luxe maar een noodzaak. Zeker met de intense en aanhoudende systemische vragen van onze klanten. Herkenbaar? Dan is deze retreat ook voor jou bedoeld.

Herstellen

Vernieuwen
Revitaliseren

wat je kunt verwachten

verblijf

We verblijven in 2 luxe lodges in het dorpje Rovaniemi, ter hoogte van de poolcirkel. Direct aan een meer om naar te kijken, in te zwemmen of op te roeien. Je deelt een kamer met een van de reisgenoten. Er is een chef die voor ons gezonde, voedende maaltijden zal verzorgen.

kalibreren

Alle activiteiten zijn er op gericht in contact te komen met jezelf, te reinigen en te helen via de natuur. Contact met de aarde. We brengen veel tijd buiten door. 's Morgens is er ruimte voor verstilling. 's Middags gaan we erop uit. 's Avonds zwemmen we, steken we een kampvuur aan en volgen wat er is.

ritmes

In het dagelijks leven volgen we het ritme van onze agenda's. Onze klanten weten precies hoe lang iets mag duren. Bij deze retreat volgen we het ritme van het leven zelf. Zonder het te willen beïnvloeden of manipuleren. Misschien volgen we zelfs letterlijk het ritme van de aarde zelf.

activiteiten

Verwacht geen dichtgetimmerd schema. Alles ademt, ook deze retreat. We hebben een lokale dichter, paddestoelenkenner, sjamaan en muzikant uitgenodigd om de middag met ons door te brengen. In contact met onszelf, deze mensen en het moment laten we ontstaan wat kan.

praktische informatie

je reis

Je regelt zelf je vlucht. Natuurlijk adviseren we je over de mogelijkheden maar je maakt je eigen keuzes. Vanaf het vliegveld maken we gebruik van onze gehuurde minivans.

je verblijf

Bij je verblijf zijn 5 nachten in de lodges van onze gastvrouw Anne in het natuurpark Oulanka inbegrepen. Je deelt een kamer met een reisgenoot. De laatste nacht brengen we door in het luxueuze Arctic Hotel. 

onze planning

We verzamelen op 5 juni op vliegveld Rovaniemi en rijden dan in 2 uur naar onze lodges. De retreat eindigt op 11 juni. Als je wilt kun je je verblijf verlengen, dit is uiteraard voor eigen rekening en planning.

je reisgenoten

Je bent ervaren in systemisch werken en weet wat het vraagt om zware processen en interventies in systemen te faciliteren. Twijfel je over je ervaring? Plan hier een call met Siets om even te overleggen.

de oorsprong van deze retreat

"Werken met Sarah is een feest. Soms zijn we zó aligned met elkaar, dat het letterlijk voelt alsof we samen de aarde omspannen. Ondanks dat het best onhandig is dat we aan de andere kant van de wereld zijn. Iedere keer als we een project afronden denk ik 'nu is het genoeg geweest'. En dan ontstaat er iets nieuws. Vanuit onze verbinding, vanuit onze beschikbaarheid. Zo is deze retreat ontstaan."
Siets Bakker - Nederland
"In Siets haar nabijheid ervaar je afstemming met de flow van het leven. Moeiteloos gecombineerd met verkenning en vitaliteit. Het is een uitnodiging om open te zijn voor wat zich wil laten zien. Ik vind het onweerstaanbaar en uitgebreid. Ik vraag me nu alleen maar af wat er komen gaat, zonder te weten of er iets zal komen. Op de een of andere manier ontstaat er iets nieuws en verlichtends. Ik kies ervoor om de beweging te volgen die in mij ontstaat. Het heeft me altijd verwondering gebracht."
Sarah Cornally - Australië
Video Aspect Ratio: 9:4

de lodge

alles beschikbaar voor jou

bekijk onze locatie

Een parel in de wildernis van Lapland. De twee lodges liggen aangrenzend aan het beeldschone Oulanka Nationaal Park, het mooiste Nationaal Park van Finland. Direct vanaf de lodge zullen we geweldige wandelingen maken langs (onder andere) diverse stroomversnellingen. Elk huis is geschikt voor zes personen en beschikt over een haard en een elektrische sauna (in de badkamer). Aan het meer staat ook een houtgestookte sauna. De ruime woonkamer biedt uitzicht over het meer. Er is een glazen terras, heerlijk om in de ochtendzon te ontbijten. Gastvrouw Anne zorgt samen met Fem Jacobs voor alles wat we nodig hebben. Je hoeft niets te doen, alleen te zijn.

€ 2.595,- (ex. 21% BTW)

aanmelden
Heb je nog vragen? Neem contact op; je bericht wordt binnen 24 uur beantwoord.