fbpx
Rake Vragen coach Els van Ouwerkerk

Je kunt direct een afspraak plannen met Els, zowel fysiek als online.

Els over Els

Ik ken mijn eigen hardnekkige patronen als geen ander. Ik weet precies hoe moeilijk het kan zijn om hier doorheen te komen. Ik heb een enorme hoeveelheid geduld, kennis en ervaring, dat breng ik in tijdens de coaching. Mijn roots liggen in de zorg, ik weet als geen ander dat het niet alleen gaat om praten en mooie inzichten: je moet het ook kunnen toepassen.

 

Typisch Els

“Een paar kleine stappen zijn vaak voldoende voor een groot verschil.”

Ervaring met

> hardnekkige patronen 

> je eigen kwaliteit van aanwezigheid ontdekken

> persoonlijke ontwikkeling

Technieken, methodes en kennisbronnen

Els is breed geschoold en combineert al haar kennisbronnen met haar goede ontwikkelde gevoeligheid. Kennis heeft ze o.a. gehaald uit systemisch werken, oplossingsgericht coachen, counseling, Rake Vragen en NLP.

Locatie

Els van Ouwerkerk werkt vanuit haar standplaats Avenhorn, op locatie en online.

Een afspraak met Els maken is heel eenvoudig:

  1. klik op de button, kies of je een online coaching wilt of in de praktijk van Els in Avenhorn,
  2. kies de datum en tijd die je het beste past en
  3. doorloop de betaalprocedure.

Voilá, je afspraak staat.