fbpx

meer plezier met Rake Vragen

meer dan alleen vragen

kwaliteit van aanwezigheid

Organiseer je aandacht. Zet je lichaam aan, zodat je zo veel mogelijk informatie kunt ontvangen. Wees bereid om te ontdekken dat het misschien anders is dan je dacht. Dan kan álles gebeuren.

de vragen die je stelt

Rake Vragen zijn uitnodigingen. Ze nodigen je uit de onbewuste en verborgen verbindingen te onderzoeken. Het antwoord? Dat heb je eigenlijk niet eens echt nodig.

de systemen die reageren

Als je een vraag stelt, namens wie of wat stel je die vraag? Als je een antwoord krijgt, welke stem klinkt er door het antwoord? De onbewuste en verborgen verbindingen kunnen je verrassen!

onze missie

Kijk eens om je heen, in je eigen leven. Hoeveel energie zie jij verspild worden aan zaken die niet echt verschil maken? Om problemen die niet van hier en nu zijn op te lossen. De missie van Rake Vragen is om zo veel mogelijk energie beschikbaar te krijgen voor de dingen die écht belangrijk zijn.

vragen zoals jij wilt

lezen

Alles weten over de achtergronden van Rake Vragen en tíentallen vragen die je zo kunt gebruiken.

Klik hier voor meer info.

gebruiken

De 50 Rake Vragen uit deze app in vorm van kaarten. Met aan de andere kant symbolen en iconen die je in opstellingen kunt gebruiken.

Klik hier voor meer info.

leren

Voor wie het naadje van de kous wil weten. Of gewoon lekker samen met anderen op je eigen manier leren en delen. Zowel online als op locatie.

Klik hier voor meer info.