fbpx

Siets Bakker

“Beweging is meer natuurlijk dan stilstand. Je hoeft dus alleen maar te raken waar het stilstaat.”

Siets over Siets

Ik houd heel erg van het gedoe dat er in organisaties gemakkelijk ontstaat. Als organisatieadviseur heb ik jarenlang reorganisaties en samenvoegingen begeleid. Inmiddels werk ik vooral als sparringpartner van directies en coach van teams. Ik zie heel snel wat de verborgen dynamieken zijn. Soms is het voor mij zo evident dat ik vergeet dat het voor anderen helemaal niet zo duidelijk is. Mijn stijl is direct, doortastend en ik hou van eenvoud. Hoe minder toeters en bellen of andere voorwaarden, hoe krachtiger de verandering.

 

Kies Siets

 • als je het gevoel hebt vast te zitten en niet echt verder komt in je werk
 • wanneer met je team of bedrijf stappen oude patronen wilt doorbreken
 • als je niet weet wat je volgende stap is

Siets coacht

 • directies, MT’s in overheid en non-profit organisaties
 • teams
 • ondernemers en ZZP-ers

Kort en krachtig. Altijd.

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen-coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit en boek hier gelijk een afspraak.

anderen over Siets

“Wie had dat gedacht? Dat een vraag zo’n ongelofelijke impact kan hebben. Ik wist niet eens dat dit kon. Ik raad het iedereen aan.”

“Vooraf verwachtte ik er niet te veel van: het was online en duurde veel korter dan ik gewend was. Maar al heel snel kwamen we tot de kern, het leek alsof Siets precies wist wat er aan de hand was en welke vragen ze moest stellen, een heel bijzondere ervaring. De oplossingen lagen voor het oprapen.”

“De speelse humor en creativiteit van Siets vind ik echt uniek. Het ene moment zit je te lachen, het andere moment zit je in de kern van het probleem, achteraf kun je niet eens terughalen hoe dat nou gebeurde.”

 

Boek je coaching met Siets

 1. Je kunt gelijk een afspraak boeken in de agenda van Siets. Kies de datum en tijd die jou het beste past.
 2. Alle Rake Vragen coachings zijn online. Een coaching kost € 120,- exclusief 21% BTW.
 3. Na afronding van de betaalprocedure ontvang je een mail met een link naar de afspraak en een mail met een factuur.

Voorwaarden en afspraken

 • Je kunt tot 48 uur vantevoren kostenloos je afspraak annuleren en verschuiven;
 • Wij gebruiken Zoom als platform voor de coachings. De coachings worden niet opgenomen tenzij jij erom vraagt;
 • Jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
 • We zullen je nooit om detalinformatie over bijvoorbeeld personen, plaatsen of organisaties vragen. Die informatie is in dit type coaching namelijk helemaal niet nodig;
 • Alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen en beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.