fbpx

Maaike Pol

Maaike Pol

“In het contact met jezelf zit de sleutel naar een vrij(-er) leven.”

Maaike over Maaike

Ik ben onderzoekend, intuïtief, en ik word blij van echt contact met de ander. Ik help je om ruimte te voelen voor ontwikkeling, en om de (loopbaan)keuze te maken die klopt met wie je van binnen bent. Zodat je voldoening haalt uit je werk en leven, en innerlijke rust ervaart. Mijn stijl is, licht, helder en gelijkwaardig onderzoekend, en met mijn vragen en sfeer van oordeelloosheid komen we snel tot de kern.

 

maaike pol

Kies Maaike

 • Als je niet weet wat je volgende (loopbaan-)stap zal zijn
 • Als je jezelf in bepaalde situaties en bij bepaalde personen steeds weer in hetzelfde gedrag ziet schieten, en hierin een ontwikkelstap wil maken
 • Als je onrust ervaart omdat de vraag of je in je werk nu wel echt alles eruit haalt wat erin zit, blijft terugkomen

Maaike coacht

 • Hoger opgeleide professionals
 • Managers
 • Ondernemers

Kort en krachtig. Altijd.

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen-coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit en boek hier gelijk een afspraak.

maaike pol

Anderen over Maaike

“Ik moet zeggen dat ik vaak moest nadenken over wat het antwoord op de vraag was, iets wat ik normaliter niet zo snel heb. Dit is ook omdat niet veel mensen me uit mijn comfort zone kunnen trekken (of ik laat het niet toe) en ik dit wel bij Maaike had.”

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Maaike. Ze weet de juiste vragen te stellen en je te helpen antwoord te vinden waar je zelf (bewust of onbewust) niet aan dacht. Hierdoor heb ik de richting gevonden die ik op wil.”

 

“Maaike heeft me geholpen om dichter bij mijn gevoel te komen en blijven. En beter mijn grenzen aan te geven en bewustere keuzes te maken.”

 

Boek je coaching met Maaike

 1. Je kunt gelijk een afspraak boeken in de agenda van Maaike. Kies de datum en tijd die jou het beste past.
 2. Alle Rake Vragen coachings zijn online. Een coaching kost € 120,- exclusief 21% BTW.
 3. Na afronding van de betaalprocedure ontvang je een mail met een link naar de afspraak en een mail met een factuur.

Voorwaarden en afspraken

 • Je kunt tot 48 uur vantevoren kostenloos je afspraak annuleren en verschuiven;
 • Wij gebruiken Zoom als platform voor de coachings. De coachings worden niet opgenomen tenzij jij erom vraagt;
 • Jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
 • We zullen je nooit om detalinformatie over bijvoorbeeld personen, plaatsen of organisaties vragen. Die informatie is in dit type coaching namelijk helemaal niet nodig;
 • Alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen en beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

maaike pol maaike pol maaike pol maaike pol maaike pol maaike pol