fbpx

Ine Ruijfrok

Ine Ruijfrok

“Neem de wijsheid van je intuïtie serieus, die brengt je verder dan je denkt…”

Ine over Ine

Ik ben nog steeds benieuwd naar wat ik wil worden, later als ik groot ben. De zoektocht naar werk dat bij me past en waar ik op mijn plek ben heeft me gebracht waar ik nu ben. De ontdekkingen, inzichten en tools zet ik nu in om anderen te helpen werk te doen dat pas, waar je energie van krijgt,  wat je makkelijk afgaat en waar je steengoed in bent. Ik werk in het moment, intuïtief, associatief en kom met jou op paden die je niet bedenkt. Anders kijken dan je gewend bent om te doen, het liefst door de ogen van een paard, dat is mijn ding.

 

Frances van den Broeke

Kies Ine

 • wanneer je je afvraagt wat je nu ECHT wilt, wat je talent is en welk werk bij je past
 • als je beter en gemakkelijker met jezelf wil samenwerken en meer leiderschap wil nemen in je werk en leven
 • als je een andere richting op wil in je werk maar niet goed weet hoe het aan te pakken

Ine coacht

 • 45-Plussers, vooral vrouwen, die vanuit interesse en talenten hun 2e carrière willen vormgeven
 • Jonge vrouwelijke professionals vanaf HBO niveau
 • Medewerkers en werkzoekenden vanaf MBO plus niveau en hoger

Kort en krachtig. Altijd.

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen-coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit en boek hier gelijk een afspraak.

Frances van den Broeke

Anderen over Ine

“Ine combineert rake vragen met haar heldere, intuïtieve weten en systemische paarden coaching: die combinatie brengt mij naar ervaringen die mij diepgaande inzichten opleveren.”

“In een periode dat ik mijzelf kwijt was kwam ik Ine tegen. Ine luisterde, doorvragend en toen die ene rake vraag, die mij heeft wakker geschud, aan het denken gezet en er mede voor heeft gezorgd dat ik mij zelf heb hervonden en weer positief in het leven sta.”

 

“Ine verrast je. Ze luistert anders dan anderen. Door haar jarenlange ervaring kan ze haar kennis in alle situaties inzetten. Zoek niet verder als je een Wijze Vrouw wilt.”

 

Boek je coaching met Ine

 1. Je kunt gelijk een afspraak boeken in de agenda van Ine. Kies de datum en tijd die jou het beste past.
 2. Alle Rake Vragen coachings zijn online. Een coaching kost € 120,- exclusief 21% BTW.
 3. Na afronding van de betaalprocedure ontvang je een mail met een link naar de afspraak en een mail met een factuur.

Voorwaarden en afspraken

 • Je kunt tot 48 uur vantevoren kostenloos je afspraak annuleren en verschuiven;
 • Wij gebruiken Zoom als platform voor de coachings. De coachings worden niet opgenomen tenzij jij erom vraagt;
 • Jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
 • We zullen je nooit om detalinformatie over bijvoorbeeld personen, plaatsen of organisaties vragen. Die informatie is in dit type coaching namelijk helemaal niet nodig;
 • Alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen en beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

Ine Ruijfrok Ine Ruijfrok Ine Ruijfrok Ine Ruijfrok