fbpx

Els van Ouwerkerk

Els van Ouwerkerk

“Een paar kleine stappen zijn altijd genoeg voor een grote beweging.”

Els over Els

Rake Vragen hebben mij veel gebracht en dat gun ik een ander ook. Hard werken en niet vooruitkomen was voor mij geen onbekend terrein. Ik werk op wat zich aandient en verbind mij graag met wat er niet gezegd wordt, maar waar wel de aandacht naar uit mag gaan. Vroeger wilde ik alles weten. Nu werk in vanuit het niet hoeven weten en zonder oordeel. Ik neem waar vanuit mijn hoge kwaliteit van aanwezigheid. Hierdoor hoef ik niet na te denken over een Rake Vraag; ze dienen zich gewoon aan. Het is fijn om te zien wat er allemaal aan kwaliteiten in iemand zit, en dat door die Rake Vraag ‘oude’ patronen in beweging komen.

 

Kies Els

 • Als jij een coach aandurft die aanvoelt waar het over mag gaan en dit ook hardop zegt
 • Als je voelt dat er in je iets vast zit wat los mag komen
 • Als je wilt ervaren dat het niet alleen om de Rake Vraag zelf gaat en als je het zelf ook zou willen toepassen in je privéleven en/of werk

Els coacht

 • Jou, omdat ze bijzonder goed is in haar kwaliteit van aanwezigheid
 • Mensen met staffuncties, managers of mensen die geen baan hebben: Iedereen is welkom!
 • Iedereen die aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling wil werken en hun antenne beter willen gebruiken

Kort en krachtig. Altijd.

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen-coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit en boek hier gelijk een afspraak.

Anderen over Els

“Ik stond ervan te kijken dat Els in zo’n korte tijd de kern boven water wist te halen, ik snap nu waar mijn gevoel vandaan komt. Hier kan ik echt verder mee.”

“Ik heb Els gevraagd om een sessie. Al de volgende dag voelde ik mij letterlijk en figuurlijk een stuk lichter: Ik voelde de energie weer stromen en kon met een positief gevoel verder!”

“Ik wist niet dat er online zoveel mogelijk was. Els deed een korte, maar krachtige opstelling waarin de kern van mijn probleem meteen zichtbaar werd; ik kon meteen de beweging maken die nodig was.”

 

Boek je coaching met Els

 1. Je kunt gelijk een afspraak boeken in de agenda van Els. Kies de datum en tijd die jou het beste past.
 2. Alle Rake Vragen coachings zijn online. Een coaching kost € 120,- exclusief 21% BTW.
 3. Na afronding van de betaalprocedure ontvang je een mail met een link naar de afspraak en een mail met een factuur.

Voorwaarden en afspraken

 • Je kunt tot 48 uur vantevoren kostenloos je afspraak annuleren en verschuiven;
 • Wij gebruiken Zoom als platform voor de coachings. De coachings worden niet opgenomen tenzij jij erom vraagt;
 • Jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
 • We zullen je nooit om detalinformatie over bijvoorbeeld personen, plaatsen of organisaties vragen. Die informatie is in dit type coaching namelijk helemaal niet nodig;
 • Alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen en beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

els van ouwerkerk els van ouwerkerk els van ouwerkerk els van ouwerkerk