fbpx

Corinne Kassels

Corinne Kassels

“Ik geloof in jouw eigen-wijsheid. Alles is er namelijk al. Ik help je slechts dat aan te boren…”

Corinne over Corinne

Ik geniet ervan als mensen kiezen voor ontwikkeling en zo hun eigen innerlijke kracht aanboren. Zo ontstaan verbindende leiders die hun teams tot grotere hoogte stuwen. In beide processen raak ik graag de juiste snaren. Samen het onzichtbare zichtbaar maken en het onbesprokene bespreekbaar. Daar zet ik mijn vele jaren ervaring op het gebied van leiderschap, coaching én mijn eigen levenspad voor in. Uitdagend, verhelderend, betrokken, op maat, met warme scherpte en een goede dosis humor ga ik graag met jou aan de slag.

 

Kies Corinne

 • Als je steeds opnieuw in dezelfde patronen stapt en dat nu eens echt wilt doorbreken
 • Als je wilt groeien als mens en kiest voor innerlijk leiderschap in verbinding
 • Omdat je weet dat als jij ontwikkelt, jouw leiderschap en je team mee ontwikkelen

Corinne coacht

 • Leidinggevenden/managers (& hun team)
 • Mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken
 • ZZP’ers en ondernemers

Kort en krachtig. Altijd.

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen-coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit en boek hier gelijk een afspraak.

Corinne Kassels

Anderen over Corinne

“Je hielp me heel scherp te krijgen waarom ik doe wat ik doe. Ik wil je zó enorm bedanken voor het stellen van de rake juiste vragen en mij op het spoor zetten van de dingen die ik nog te helen had. Sindsdien ging alles stromen in mijn business!”

“De sessies met Corinne hebben me het zelfvertrouwen gegeven aan de slag te gaan met de angsten en patronen die mij belemmeren mijn potentieel te benutten, op de werkvloer en daarbuiten. Betrokken, begripvol, praktisch, to-the-point én met humor. In korte tijd ben ik tot belangrijke inzichten gekomen en kreeg handvatten om mee aan de slag te gaan.”

“Corinne heeft mij laten ervaren dat ik niet meer het meisje van vroeger ben dat zich staande moet houden. Ik besef nu pas echt dat ik goed ben zoals ik ben. Dat geeft vertrouwen, ik durf nu ook los te laten en te varen op mijn gevoel en intuïtie.”

 

Boek je coaching met Corinne

 1. Je kunt gelijk een afspraak boeken in de agenda van Corinne. Kies de datum en tijd die jou het beste past.
 2. Alle Rake Vragen coachings zijn online. Een coaching kost € 120,- exclusief 21% BTW.
 3. Na afronding van de betaalprocedure ontvang je een mail met een link naar de afspraak en een mail met een factuur.

Voorwaarden en afspraken

 • Je kunt tot 48 uur vantevoren kostenloos je afspraak annuleren en verschuiven;
 • Wij gebruiken Zoom als platform voor de coachings. De coachings worden niet opgenomen tenzij jij erom vraagt;
 • Jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
 • We zullen je nooit om detalinformatie over bijvoorbeeld personen, plaatsen of organisaties vragen. Die informatie is in dit type coaching namelijk helemaal niet nodig;
 • Alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen en beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

corinne kassels corinne kassels corinne kassels corinne kassels