fbpx

Annemarie van Kallen

Annemarie van Kallen

“Liefdevol aankijken wat aandacht vraagt zodat je zelf weer verder kan.”

Annemarie over Annemarie

Voluit leven, voluit coachen: daar ga ik voor. Als je samen met mij op ontdekkingstocht gaat, kan je van één ding zeker zijn en dat is dat je een reisgenoot treft die uitdagingen niet uit de weg gaat en met volle aandacht waarneemt wat je niet zegt of welke stap je nog niet durft te zetten en dat zichtbaar maakt zodat het (weer) kan stromen.

 

Kies Annemarie

 • Als het nu het moment is om jouw plek in te nemen
 • Als je het lef hebt om de rake vragen te krijgen waarvan je niet weet of je die wel wilt horen, maar waarvan je ontegenzeggelijk nieuwsgierig bent wat je eigen eerlijke antwoord daarop zal worden en klaar bent voor de ontdekkingstocht
 • Als je benieuwd bent hoe de liefdevolle versie van  ‘handen uit de mouwen’ klinkt in coaching en wat dit betekent in het ontdekken van wat vasthoudt en waar de beweging zit

Annemarie coacht

 • Iedereen die de wens heeft om te bewegen!

Kort en krachtig. Altijd.

Systemisch coachen is over het algemeen veel korter dan andere vormen van coaching en bij Rake Vragen-coachings is dat zeker het geval. Je bent geen úren bezig. 30 Minuten is vrijwel altijd voldoende om beweging te maken. Probeer het zelf maar uit en boek hier gelijk een afspraak.

Anderen over Annemarie

“Een hele toegankelijke en deskundige coach die haar roeping heeft gevonden. Annemarie is open, eerlijk en betrokken. Ze geeft je direct het gevoel dat je echt gehoord wordt. Daarbij laat Annemarie de regie volledig bij jou en dat voelt veilig. Door ogenschijnlijk eenvoudige vragen te stellen kan Annemarie in korte tijd tot de kern van een vraagstuk komen waardoor je samen met haar tot belangrijke inzichten komt. Ze heeft mij meer dan verder op weg geholpen.”

“Warm, lief, stoer, slim en bereid is Annemarie met mij op ontdekkingstocht gegaan. De route maakte niet uit, het doel bepaalde ik zelf en wat ik in de coaching tegenkwam, was een verrassing. Annemarie is eerlijk, oprecht, ze confronteert en heeft jouw doel voor ogen. Ze is een ervaren coach die zichzelf als instrument inzet tijdens de gesprekken, waardoor ik weer in beweging ben!”

 

“Annemarie stelt eenvoudige maar oh zo rake vragen waardoor ze direct tot de kern doordringt en ik zelf tot inzichten ben gekomen.”

 

Boek je coaching met Annemarie

 1. Je kunt gelijk een afspraak boeken in de agenda van Annemarie. Kies de datum en tijd die jou het beste past.
 2. Alle Rake Vragen coachings zijn online. Een coaching kost € 120,- exclusief 21% BTW.
 3. Na afronding van de betaalprocedure ontvang je een mail met een link naar de afspraak en een mail met een factuur.

Voorwaarden en afspraken

 • Je kunt tot 48 uur vantevoren kostenloos je afspraak annuleren en verschuiven;
 • Wij gebruiken Zoom als platform voor de coachings. De coachings worden niet opgenomen tenzij jij erom vraagt;
 • Jij bepaalt waar de afspraak over gaat. Dit kunnen zowel persoonlijke als werkgerelateerde coachvragen zijn;
 • We zullen je nooit om detalinformatie over bijvoorbeeld personen, plaatsen of organisaties vragen. Die informatie is in dit type coaching namelijk helemaal niet nodig;
 • Alle coaches zijn opgeleid in Rake Vragen en beheersen daarnaast ook nog tal van andere methodieken en kennis. De meeste coaches gebruiken alles door elkaar, altijd erop gericht om jou zo veel mogelijk waarde te bieden.

annemarie van kallen annemarie van kallen annemarie van kallen annemarie van kallen annemarie van kallen