Bizzmodell podcast

 

EVOLUTIE RUST NOOIT

met Dharminder Biharie

Een podcastserie over business innovatie: hoe zorg je dat blijft innoveren? En op welke manieren kun je dat doen? Dat zijn de kernvragen van Dharminder Biharie.

Bizzmodell podcast met Dharminder Biharie

Luister op je eigen favoriete kanaal

klik hieronder op je eigen favoriete kanaal om de podcast te beluisteren

klik hier voor deel 2

klik hier voor deel 2

klik hier voor deel 2

klik hier voor deel 2

klik hier voor deel 2

In deel 1 van de Bizzmodell podcast

Als mens hebben wij twee oren en 1 mond. Daarmee heeft moeder natuur of God, afhankelijk waarin je gelooft, een signaal afgegeven. Het stellen van Rake Vragen geeft jou als persoon een gereedschap waarmee kunt uitzoomen op de problematiek. Met Rake Vragen maak je belemmeringen zichtbaar en weet je hoe de beweging weer terug te brengen. Je eerder te weten waar een antwoord bij hoort. Want is het een probleem of een symptoom? Is het probleem van nu of speelt het al veel langer?

In deel 2 van de Bizzmodell podcast

In organisaties zijn wij geneigd om analytisch te denken en te doen. Immers zo worden we vaak onderwezen en opgevoed. Er is een probleem en dat lossen we zus en zo op. Heel herkenbaar voor de meeste mensen. Maar wil je als organisatie verder willen en over de analytische schutting heen kijken, dan is het systematisch werken en je systeem brein te activeren een betere manier. Zo zijn de problemen vaak een symptoon van iets anders. Het loont echt om met Rake Vragen aan de slag te gaan. Want de antwoorden kunnen je zo veel inzichten geven. Luister mee naar deel twee hoe je Rake Vragen binnen organisaties kunt toepassen.

Klik hier voor alle afleveringen van de Bizzmodell podcast.

Siets Bakker stelt Rake Vragen met uitroeptekens

Meer luisteren?

Check een van de andere podcasts of kies een van de luisterboeken, ingesproken door Siets Bakker.

luisterboek Systemisch wijzer door Siets Bakker en Leanne Steeghs
luisterboek Rake Vragen

klik hier voor meer