fbpx

Begin 2021 op de beste manier

met goede voornemens waar je op de onderstroom wat aan hebt

 

In de 1e serie van ‘Break out tijdens lock down’ gingen de gesprekken o.a. over je eigen levenskracht weer vinden, afscheid nemen van wat niet meer bij nu hoort maar ook: hoe je 2021 goed kunt starten. Hoe je in deze tijd waarin plannen maken soms zo zinloos lijkt, focus kunt creëren voor jezelf in 2021.

In de video hieronder wordt je meegenomen in het proces ‘samenleven met 2021’. Ga er goed voor zitten, maak er een beetje tijd voor.

Wil je meer van dit? Klk hier voor meer informatie en om je voor de 2e serie aan te melden.

Reacties van deelnemers 1e serie

Niet-weten wat je precies kan verwachten en toch voelen dat je hierbij wilt zijn en dat het je iets zal gaan brengen om weer verder te komen. De investering in tijd en geld meer dan waard, dankjewel Siets!

Marjolein

In deze periode zijn de break out sessies bijzonder inspirerend en een warm moment om te verbinden, mijn vuurtje te voeden en een vlammetje door te geven. Ik vind de break-outs zo plezierig besmettelijk in deze ‘in de war tijd’: samen (stil) te zijn, inspiratie, een rake vraag die als een vlinder blijft fladderen. In het nu zijn, ont-wikkelen, aankijken wat gezien wil worden en loslaten wat nu niet meer dient. Voeding in deze ongemakkelijke ruimte!

Maartje

Deelnemen heeft op verschillende manieren meerwaarde: 1) Het hielp me om te reflecteren, door uit te zoomen en te zien en voelen wat er gebeurt. 2) Daarnaast heb ik mijn kennis van het systemisch werk op kunnen frissen en uitbreiden. 3) En als derde heeft het me nieuwe contacten opgeleverd.

Hajo Rietman

Mijn deelname aan de eerste serie Breakout tijdens lockdown bracht me verbinding met anderen en mezelf. Het delen van mijn gewaarzijn met anderen zorgde voor beschikbaarheid. De structuur van een afspraak in de ochtend was voor mij een fijne bijkomstigheid in een redelijk structuurloze tijd met onregelmatigheid in werken.

Angelique van Gompel

Door mee te doen heb ik een stukje vrijheid teruggepakt als mens: vrij van alle labels die mij zijn opgeplakt en ik als waarheid was gaan ervaren.

Froukje Keuning

Deze meetings brengen moeiteloze verbondenheid, inspiratie vanuit het systemisch perspectief én een kort en krachtig ‘opschut-moment’. Dat krijg je als je jezelf bij, door en met Siets een ‘break out tijdens de lockdown’ gunt. Mij heeft het dichter bij mijn levenskracht gebracht 🙂

Maritha van Osch

Deze unieke tijd leren omarmen en in verbondenheid met jezelf en anderen vanuit het nu een toekomst vorm te geven. Dat is wat Siets brengt met deze ‘break outs tijdens lock down’.

Filip Geuens

Siets heeft een super manier gecreëerd om \\\’uit te breken\\\’, de dag te starten met een positieve, verbindende en verhelderende gedachte. Licht, met humor en altijd \\\’raak\\\’.

Fyke van Amerongen

begin 2021 Deelnemen heeft op verschillende manieren meerwaarde: 1) Het hielp me om te reflecteren, door uit te zoomen en te zien en voelen wat er gebeurt. 2) Daarnaast heb ik mijn kennis van het systemisch werk op kunnen frissen en uitbreiden. 3) En als derde heeft het me nieuwe contacten opgeleverd.