basistraining MODERN systemisch werken

basistraining systemisch werken

Een vlotte, vrolijke introductie tot systemisch werken.

Met heel veel praktische tips en inzichten die je zelf gelijk kunt gebruiken.

dit wil je ook

Je hebt De Fontein gelezen en dat smaakt naar meer. 

Je hoort je collega’s over opstellingen en systemisch werken praten. Je wilt weten wat dat is maar zonder zweverig gedoe. 

Je zorgt dat je bij blijft en investeert in je persoonlijke ontwikkeling.

weten

ervaren

verdiepen

wat je
leert

MODERN systemisch werken: het leven voorwaarts leven, gesteund door het vorige.

slimme combi

basistraining rake vragen

begrijpen, verdiepen en herhalen

Voorafgaand aan de trainingsdag krijg je toegang tot 5 modules van de online omgeving met de theorie en de basisconcepten. Helemaal aangepast op jouw leerstijl.

Volg het zo vaak je wilt, inclusief reflectievragen, een werkboek, een bonus en andere extra’s.

&

opleiding rake vragen

ervaren, oefenen en experimenteren

Een vrolijke, intensieve trainingsdag met Monique de Heer of Siets Bakker als je trainer. Op een locatie waar je je prettig voelt en waar je dus lekker veel kunt oefenen.

Onze trainingsdagen zijn intensief. Je leert over systemisch werken én over jezelf.

opleiding rake vragen

na de training

Heb je jezelf op een nieuwe manier leren kennen waardoor je toegang tot nieuwe vermogens krijgt.

Herken je verschillende systemen in je leven en dat betekent dat je keuzes beter worden.

Heb je een aantal opstellingen meegemaakt en daarmee nieuwe inzichten die je verder brengen.

Weet je wat de toegevoegde waarde is van systemisch werken in jouw werk en dus in je leven.

laat jezelf stralen

data & locatie

basistraining rake vragen

18 september 2024

De basistraining geven wij op onze eigen heerlijke locatie ‘Plek om de hoek’ in Den Haag, die helemaal is ingericht op jouw behoeften.

je trainer

Monique de Heer

Monique is een fantastische trainer en opsteller. Met heel veel finesse en precisie laat ze zien wat de onderliggende dynamieken zijn waardoor jij zelf leert herkennen hoe systemen reageren.

samen
gevat

De basistraining systemisch werken bestaat uit 5 online modules waarin alle concepten en theorie worden toegelicht en een trainingsdag op locatie. 

+ leren op jouw manier

+ vanuit de praktijk

+ diepgang met beide voeten op de grond

impact

Wat een vakvrouw. Hoe ze het persoonlijke, het systeem, het werk allemaal combineert, met een creativiteit waar ik u tegen zeg. De creativiteit stimuleert ze ook in ons met geweldige werkvormen, waardoor er gewoon heel veel open gaat staan, gebeurd en mag gebeuren. Alles mag er zijn. Fantastisch. Ik heb genoten.
Lisa Stevens
organisatiecoach
De kennis, lichtheid, creativiteit, wijsheid en humor en de holding space van Els waren superfijn waardoor ik veel heb geleerd.
Mariët van Linschoten over de basistraining systemisch werken
AnneMariët van Linschoten
coach
Een geweldige combinatie van vakmanschap, persoonlijk en ontspannen contact, diepte en lichtheid op een locatie die bedding geeft.
Isabel Lutz
consultant

FAQ

In de 5 online modules wordt alle theorie door Siets Bakker uitgelegd in video’s van steeds 15-20 minuten. Zo hoef je niet alles tegelijkertijd te onthouden en kun je het zo vaak je wilt, terugkijken. Je houdt een jaar lang toegang tot de online modules.

Behalve de video, bestaat iedere module uit het transcript, de .mp3 versie van de video, reflectievragen, een bonus en leestips. 

De onderwerpen van de modules bij de basistraining systemisch werken zijn: 1) systemisch, 2) systemische wetmatigheden, 3) gewetens, 4) je lichaam aanzetten en 5) routekaart

In de basistraining Rake Vragen leer je hoe je Rake Vragen als een tool kunt inzetten. In de opleiding leer je ook hoe denkt, handelt en werkt vanuit Rake Vragen. In de basistraining systemisch werken leggen we de nadruk op hoe systemen functioneren en hoe je dat kunt gebruiken.

In de basistraining systemisch werken is als een introductie naar systemisch werken. Het is bedoeld voor als je wilt weten wat het is, voor als je het eens mee wilt maken. In de opleiding krijg je een veel uitgebreidere scholing en meer diepgang. In de opleiding modern systemisch werken leren we je alle details en finesses, krijg je vormen waarmee je het zelf in jouw eigen praktijk kunt inzetten én leer je hoe de kennis onvoorbereid kunt inzetten.

Ja dat kan. Meld je aan en kies voor ‘overboeking’ bij betaalwijze. Je ontvangt direct een factuur per mail. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief. Een andere mogelijkheid is om je werkgever te vragen contact op te nemen via contact@rakevragen.com met instructies voor facturering (sommige werkgevers werken met routecodes of inkoopnummers).

In principe is het jullie besluit of je samen wilt deelnemen. Overweeg of je je vrij genoeg voelt in hun aanwezigheid en wat jouw leerproces het meeste versterkt. Ben je met meer dan 3 collega’s, neem dan vooraf contact op. Misschien is het dan beter om jullie deelname te spreiden, zodat jullie context niet te dominant wordt voor de andere deelnemers. Het is ook mogelijk om de opleiding als een in company aanbod op te nemen. De voorbeelden en opdrachten worden dan op jullie specifieke situatie aangepast.

Per persoon die deelneemt, moet je apart aanmelden. Het is niet toegestaan je inloggegevens te delen met iemand anders.

Scroll naar boven