basistraining systemisch werken

basistraining systemisch werken

Een dag op reis door systemen. 

Het systeem kennen is als jezelf kennen.

Siets Bakker op de basistraining systemisch werken

dit wil je ook

Opeens heeft iedereen het erover: systemisch werken. 

Je wilt wel eens weten wat dat nou is maar zit niet te wachten op ingewikkeld gedoe. 

Deze training geeft je daarom de basis die jij wilt.

weten

ervaren

verdiepen

wat je
leert

na de training

Heb je jezelf op een nieuwe manier leren kennen waardoor je toegang tot nieuwe vermogens krijgt.

Herken je verschillende systemen in je leven en dat betekent dat je keuzes beter worden.

Heb je een aantal opstellingen meegemaakt en daarmee nieuwe inzichten die je verder brengen.

Weet je wat de toegevoegde waarde is van systemisch werken in jouw werk en dus in je leven.

laat jezelf stralen

locatie

basistraining rake vragen

Dientengevolge moeten hier ook nog een paar woorden. Daar staat tegenover dat het wel effect gaat hebben. In het bijzonder in de impact. Om kort te gaan hoop ik dat het zo goed is. in één woord dit is gekkigheid. hieruit kunnen we afleiden dat er iets niet klopt. Ofschoon iedereen z’n best doet. Aangenomen dat dit voldoende is. Is alles bij elkaar dit wat ik kan doen.

VRIJ in Culemborg

VRIJ in Culemborg is een fijne, luxe locatie waar we bovendien de enige groep zijn. Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren, er zijn tevens twee laadpalen. Wanneer je met het OV komt, neem dan vanaf NS station Culemborg een OV fiets, het is een prachtige route!

data

basistraining rake vragen

10 januari

09:30 ontvangst

10:00 start

16:00 einde

Locatie: VRIJ in Culemborg 

je trainer

Siets Bakker tijdens de opleiding systemisch werken

Siets Bakker

Siets is een van de voorlopers in systemisch werken. Ze is auteur van Systemisch wijzer, Rake Vragen en Onderstroommanagement. Ze is keynote speaker en een zeer ervaren opleider. Haar stijl is speels, direct en vol humor.

samen
gevat

De basistraining systemisch werken bestaat uit 5 online modules waarin alle concepten en theorie worden toegelicht en een trainingsdag op locatie. 

+ leren op jouw manier

+ vanuit de praktijk

+ diepgang met beide voeten op de grond

impact

Wat een vakvrouw is Siets. Hoe ze het persoonlijke, het systeem, het werk allemaal combineert, met een creativiteit waar ik u tegen zeg. De creativiteit stimuleert ze ook in ons met geweldige werkvormen, waardoor er gewoon heel veel open gaat staan, gebeurd en mag gebeuren. Alles mag er zijn. Fantastisch. Ik heb genoten.
Lisa Stevens
organisatiecoach
De kennis, lichtheid, creativiteit, wijsheid en humor van Siets, de holding space van Els waren superfijn waardoor ik veel heb geleerd.
Mariët van Linschoten over de basistraining systemisch werken
AnneMariët van Linschoten
coach
Een geweldige combinatie van vakmanschap, persoonlijk en ontspannen contact, diepte en lichtheid op een locatie die bedding geeft.
Isabel Lutz
consultant

FAQ

In de 5 online modules wordt alle theorie door Siets Bakker uitgelegd in video’s van steeds 15-20 minuten. Zo hoef je niet alles tegelijkertijd te onthouden en kun je het zo vaak je wilt, terugkijken. Je houdt een jaar lang toegang tot de online modules.

Behalve de video, bestaat iedere module uit het transcript, de .mp3 versie van de video, reflectievragen, een bonus en leestips. 

De onderwerpen van de modules bij de basistraining systemisch werken zijn: 1) systemisch, 2) systemische wetmatigheden, 3) gewetens, 4) je lichaam aanzetten en 5) routekaart

In de basistraining Rake Vragen leer je hoe je Rake Vragen als een tool kunt inzetten. In de opleiding leer je ook hoe denkt, handelt en werkt vanuit Rake Vragen. In de basistraining systemisch werken leggen we de nadruk op hoe systemen functioneren en hoe je dat kunt gebruiken.

In de basistraining systemisch werken is als een introductie naar systemisch werken. Het is bedoeld voor als je wilt weten wat het is, voor als je het eens mee wilt maken. In de opleiding krijg je een veel uitgebreidere scholing en meer diepgang.In de opleiding modern systemisch werken leren we je alle details en finesses, krijg je vormen waarmee je het zelf in jouw eigen praktijk kunt inzetten én leer je hoe de kennis onvoorbereid kunt inzetten.

Ja dat kan. Meld je aan en kies voor ‘overboeking’ bij betaalwijze. Je ontvangt direct een factuur per mail. Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief. Een andere mogelijkheid is om je werkgever te vragen contact op te nemen via contact@rakevragen.com met instructies voor facturering (sommige werkgevers werken met routecodes of inkoopnummers).

In principe is het jullie besluit of je samen wilt deelnemen. Overweeg of je je vrij genoeg voelt in hun aanwezigheid en wat jouw leerproces het meeste versterkt. Ben je met meer dan 3 collega’s, neem dan vooraf contact op. Misschien is het dan beter om jullie deelname te spreiden, zodat jullie context niet te dominant wordt voor de andere deelnemers. Het is ook mogelijk om de opleiding als een in company aanbod op te nemen. De voorbeelden en opdrachten worden dan op jullie specifieke situatie aangepast.

Per persoon die deelneemt, moet je apart aanmelden. Het is niet toegestaan je inloggegevens te delen met iemand anders.

Scroll naar boven