fbpx

Anne Cuppen

annemariecuppen@gmail.com​

+31 6 44 85 02 08

Anne over Anne

Al meer dan 30 jaar luister ik naar het hart van dieren en de ziel van mensen. Luisteren naar wat zich aandient, wat geheeld wil worden. Terwijl wij wandelen, vind je in dialoog met mij het vertrouwen om anders te kijken naar jezelf en jouw omstandigheid. Helder en met humor, zacht en analytisch helpen mijn vragen jou om te bezinnen en verstillen. Iedere stap kan er een zijn op weg naar betekenis en een ruimere blik.

 

Typisch Anne

“Iedere stap een ander beeld, iedere dag andere kansen.”

Ervaring met

> persoonlijk leiderschap

> werk-privé relatie

> teams en mediation

Technieken, methodes en kennisbronnen

Anne heeft naast haar School of Life, brede coachervaring en gebruikt o.a. Points of You, DISC en Rake Vragen naast wandelcoaching.

Locatie

Anne werkt lopend, zittend, life en online.

De vraag ‘voor wat is de huidige situatie een goede oplossing?’ is bedacht door Anton De Kroon. Anton is één van de auteurs van de bestseller Systemisch adviseren. Dit boek gaf mij houvast toen ik de wondere wereld van systemen, wetmatigheden en gewetens leerde kennen.

Het boek gaat over hoe je systemische kennis als adviseur kunt gebruiken. De aanpak is zowel eenvoudig als effectief: uitzoomen in plaats van details analyseren; naar het vertrekpunt kijken om het einddoel te kunnen zien; patronen leren herkennen; begrijpen dat problemen oplossingen voor iets anders zijn.

In het boek staan veel vragen als afsluiting van de inhoudelijke uitleg. De vragen zijn als wegwijzers, waar je naar zou kunnen kijken.